Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kablovska TV

Featured Replies

Da probam ovde: sbb, ne uspevam da aktiviram eon app na tv-u (tj nvidia shield, nebitno). Do sada je radilo, onda je dete nesto cackalo i izlogovalo eon app. Nista strasno, ali kad probam da se ulogujem opet, izbaci mi 6-cifreni kod (ok), koji treba da unesem na sbb portalu (ok) ili u eon app-u na nekom drugom uredjaju (ok). Samo sto ni na sbb portalu ni u eon appu (uredno ulogovan na oba), ne nalazim gde da unesem kod. Ima neko ideju / informaciju?

• Replies 9.8k
  • Views 1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sto da ne, kako sos kanal postoji 30 godina

• SBB i Yettel će ići u merdžer sigurno, tako će napraviti provajdera koji ima i fiksnu i mobilnu telefoniju i TV i Internet. Yettel ima i dosta sopstvene infrastrukture, što je bivša Telenorova i Mobte

• to u prevodu znaci da "analiticar" nema pojma o cemu prica. 

Posted Images

15 minutes ago, burekdzija said:

Da probam ovde: sbb, ne uspevam da aktiviram eon app na tv-u (tj nvidia shield, nebitno). Do sada je radilo, onda je dete nesto cackalo i izlogovalo eon app. Nista strasno, ali kad probam da se ulogujem opet, izbaci mi 6-cifreni kod (ok), koji treba da unesem na sbb portalu (ok) ili u eon app-u na nekom drugom uredjaju (ok). Samo sto ni na sbb portalu ni u eon appu (uredno ulogovan na oba), ne nalazim gde da unesem kod. Ima neko ideju / informaciju?

Moj Sbb app -> Moje usluge -> Televizija -> EON Smart TV -> Dodaj Smart TV

20 minutes ago, glibav said:

Moj Sbb app -> Moje usluge -> Televizija -> EON Smart TV -> Dodaj Smart TV

Da ali tu nemam opciju da dodam smart tv. Samo listu (koja je prazna). Ili sam slep. 🤷‍♂️

Edit: isto i kad odem na eon aplikacija: samo spisak uredjaja na kojima sam uspeo da se prijavim sa username / password (telefon, tablet). Ali nigde da dodam / unesem kod.

IMG_0359.jpeg

Edited by burekdzija

Udji preko PC u aplikaciju i imas opciju dodavanja novog i brisanja starog Smart uredjaja.

1 minute ago, kronostime said:

Udji preko PC u aplikaciju i imas opciju dodavanja novog i brisanja starog Smart uredjaja.

I to probao, prosto nema te opcije 🙈

24 minutes ago, burekdzija said:

Da ali tu nemam opciju da dodam smart tv. Samo listu (koja je prazna). Ili sam slep. 🤷‍♂️

Edit: isto i kad odem na eon aplikacija: samo spisak uredjaja na kojima sam uspeo da se prijavim sa username / password (telefon, tablet). Ali nigde da dodam / unesem kod.

IMG_0359.jpeg

Onda nemam pojma jer ja na tom screenu imam dugme za dodavanje Smart TVa.

kada sam hteo da na EON priključim novi laptop dobio sam da je prijavljen predviđen broj uređaja i da ne mogu da dodam. onda sam pozvao sSBBmi zatražio da izbrišu sve do tada prijavljene uređaje. izdeklamovala mi je šta je sve prijavljeno. ja sam samo ponavljao da izbriše i posle toga sam priključio EON na laptop-

13 minutes ago, đorđe geprat said:

kada sam hteo da na EON priključim novi laptop dobio sam da je prijavljen predviđen broj uređaja i da ne mogu da dodam. onda sam pozvao sSBBmi zatražio da izbrišu sve do tada prijavljene uređaje. izdeklamovala mi je šta je sve prijavljeno. ja sam samo ponavljao da izbriše i posle toga sam priključio EON na laptop-

To uradim u aplikaciji s vremena na vreme i uzivam slusajuci ko sve zakuka.D

hd6iYOd.jpeg

Uz otključane TV kanale i Video klub praznična čarolija stiže ranije!
Zabava upravo postaje još bolja uz bogatu ponudu najboljeg TV programa!
I ove zime, iz mts-a stiže vrhunska zabava za celu porodicu! Otključali smo brojne TV kanale i sadržaje iz Video kluba kako bi praznični dani bili ispunjeni radošću i nezaboravnim trenucima.
Bilo da koristiš MOVE ili iris TV paket, sada možeš da isprobaš baš sve Kombo TV pakete:

• Filmski,

• Dečiji,

• Dokumentarni i

• Muzičko-zabavni paket.

Vrhunska zabava očekuje te u Video klubu! Sada možeš da gledaš sve hit filmove i serije iz kataloga poput: Filmbox OD, AXN Now, Epic Drama i mnogih drugih, ili da se jednostavno prepustiš ritmovima domaće i regionalne muzike.
Najmlađi mogu da uživaju u pravom prazničnom maratonu uz crtaće sa JimJam, Nick Jr., CN Cartoon Network, i uz edukativne dečije emisije na Da Vinci Learning kanalu, dok ljubitelji avantura, prirode i istorije mogu da istražuju zadivljujuće svetove na BBC Earth, DocuBOX, Love Nature, History i drugim kanalima.
Za m:SAT TV korisnike otključani su sadržaji iz Plus i Max paketa, kao i dodatnih paketa: EXTRA, Mađarski i Rumunski.
Ekskluzivan sportski program stiže uz otključane kanale na Antena PLUS TV. Zato se udobno ušuškaj, pripremi kokice i ulepšaj praznične trenutke uz najbolje TV, filmske, serijske i sportske sadržaje!
Promocija traje do 15. januara 2026.

https://mts.rs/Privatni/Korisnicka-zona/Vesti/Promocije/a128867-zimska-carolija-mts-otkljucani-tv-kanali-video-klub.html

otkazujemo MTS SAT od 1 decembra. ispalo je da od kada je MTS preuzeo total, nama stižu računi kao pretplatnicima bez ugovora. rekoše da će da uzmu "opremu" ali ne i totalov tanjir. treba da vidim oko antene: spoljna ili unutrašnja, sa pojačalom ili bez. nemam nikakva iskustva ni antenu za probu.

uostalom, imam EON na asusu.

• 4 weeks later...

juče na telefonu mi iskoči da SBB i EON odlaze u istoriju

Ovo nije samo rebrendiranje. Ovo je potpuna demontaža jednog sistema i kraj jedne ere na telekomunikacionom nebu Srbije. United Grupa se povukla, ostavljajući iza sebe infrastrukturu koja vapi za modernizacijom i korisnike koji su godinama slušali o superiornosti mreže koja je, realno gledano, na mnogim lokacijama ostala zaglavljena u eri koaksijalnih kablova.

Правно спајање две компаније биће током 2026. године, али SBB бренд остаје и даље на тржишту, што значи да остају на снази и постојећи уговори корисника

pa ako bude kao što je ispalo sa total>MTS gde su me od preuzimanja tretirali kao korisnika bez ugovora, novi Yettel-SBB izgubiće pretplatnika. prelazim na A1

Screenshot_20251216_140538_Messages.jpg

Ne spominju sms-om, vrv zbog sns-a, da su otključani i N1 & NovaS .. s_d

Srećna mi nova blokaderska godina!

Edited by Heyter

Nista HBO...cry

da se vrate slavni dani...

image.png

Kad Orion otključava kanale ?