jms_uk Posted June 18, 2023 Posted June 18, 2023 Ja stigoh u London, a kofer iz Beograda stigao do i ostao u Švajc…Sent from my iTelephone using Tapatalk
burekdzija Posted June 18, 2023 Posted June 18, 2023 Ja popodne letim za BER nekim 737-800 (ly-beg) bogtepita ko time leti. Eno ga u TGD sad.
jms_uk Posted June 18, 2023 Posted June 18, 2023 Ja popodne letim za BER nekim 737-800 (ly-beg) bogtepita ko time leti. Eno ga u TGD sad. Plane and crew by Klasjet for AirserbiaLitvanci, a taj LY-BUS je wet lease za JUSent from my iTelephone using Tapatalk
burekdzija Posted June 18, 2023 Posted June 18, 2023 2 minutes ago, jms_uk said: Plane and crew by Klasjet for Airserbia Litvanci, a taj LY-BUS je wet lease za JU Sent from my iTelephone using Tapatalk Da zbunilo me je sto lnternet za taj ly-bus kaze inoperative
jms_uk Posted June 18, 2023 Posted June 18, 2023 Da zbunilo me je sto lnternet za taj ly-bus kaze inoperative Airfleets generalno ima najbolji info za letelicehttps://www.airfleets.net/ficheapp/plane-b737ng-38175.htmSent from my iTelephone using Tapatalk
Profesionalac Posted June 18, 2023 Posted June 18, 2023 I juče je isti bilo hororično na Tesli. Mislim da nije bilo toliko otkazivanja, ali na vreme (+15min) nije poletelo više od 5% letova. Gde je većina odložena za 1-2h. Mada je bio neki Skijatos koji je bio planiran za 5 sati, pa otišao oko podneva i sl. @jms_uk jel postoji neki dodatni korak koji mogu da uradim povodom nedospelog prtljaga, osim sačinjavanja Reporta za izgubljeni prtljag?
jms_uk Posted June 18, 2023 Posted June 18, 2023 Na zalost, ne. I ja malo pre to uradih na LHR, kazu donece sutra u ofis. Sent from my iTelephone using Tapatalk 1
Shan Jan Posted June 18, 2023 Posted June 18, 2023 @jms_uk kako smo dosli do toga da AirSerbia lizuje toliko letelica i toliko operatera lete u njeno ime umesto da tera svoje avione?
jms_uk Posted June 18, 2023 Posted June 18, 2023 Preambiciozni plan i program, a manjak sopstvenih letelica, kao i (letackog?) osoblja. Sent from my iTelephone using Tapatalk
Frank Pembleton Posted June 18, 2023 Posted June 18, 2023 @jms_ukZnači "tigar od papira"?Koje su posledice na nivou imidža kompanije?Ono kao neko ko prati industriju?....shiit has hit the fan.
jms_uk Posted June 18, 2023 Posted June 18, 2023 5 hours ago, jms_uk said: Na zalost, ne. I ja malo pre to uradih na LHR, kazu donece sutra u ofis. Sent from my iTelephone using Tapatalk Dobra i korisna stvar je ovaj AirTag - vidim da je stigao kofer na Heathrow.
Pegin Posted June 18, 2023 Posted June 18, 2023 3 hours ago, Shan Jan said: @jms_uk kako smo dosli do toga da AirSerbia lizuje toliko letelica i toliko operatera lete u njeno ime umesto da tera svoje avione? U sredu sam u Istanbul doleteo DAN Airom , YR-JUL, Rumuni, samo maramica na sedištu, dve Noblice i flašica vode su Airserbia. A evo sedim u hotelu i čekam let u 5 ujutru jer je moj let IST-BEG u 21 otkazan. Stvarno su prsli, nadam se da je to predznak nekog drugog prsnuća.
burekdzija Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 Samo da prijavim da su nas ovi simpaticni Litvanci sinoc vrlo na vreme spustili u Berlin. Interesantno je ovo pitanje sta se desava. Meni se cini da air serbia zaista ima sansu da raste jer mi se cini da je trziste tu, ali nema nikog skolovanog sa tri grama mozga ko se pita, da napravi koncept kako i gde ce da se raste i pre svega sa kojom flotom. I onda se stihijski, pre svega leti, radi taj wet lease. Nego kad preCednik kaze Cikago, onda Cikago. 3
x500 Posted June 21, 2023 Posted June 21, 2023 AirSebia uvodi E190/195 avione. Ja ih volim, lepo sam bio vozen u njima, ali mislim da uvodjenje 4tog tipa letilice nije dobar potez. Cela vest na T6. 1
Recommended Posts