Jump to content

Featured Replies

Po pričanju mojih trugara i drugarica, Terme Čatež su vrh. Samo, mene je uvek odbijalo to što bih morao da vozim 4-5 sati donde...

Ista stvar i kod mene, a drugarica ide vrlo cesto i ima samo reci hvale.

Ja bih takodje preporucila madjarske banje, blizu granice ih ima mnogo i sve su dobre: Morohalom, Mako, Ana u Segedinu, Šikloš, Harkanj (jedino sto je Harkanj bezveze zimi jer nema postenog bazena, vec samo veliki sa pretoplom lekovitom vodom i kade sa masazama, te su tu ostale nabrojane bolje u ovom periodu). Dodatno, ako je u pitanju Morohalom, bolje je izbeci vikend, bude prepuno nasih cije ponasanje ume da kvari ugodjaj.

Od nasih mozda da pitas nekog ko je bio skoro u Kanjizi, kakvo je sad. Vrdnik nije nesto. U Zdrelu sam bila pre nekoliko godina i zgrozila sam se od nehigijene, ali cujem da je sad bolje, samo tesko da cu testirati ponovo.

Edited by I*m with the pilots

Vrdnik je ok za romantični vikend ako je lepo vreme i pun si keša. Nema gužve, bazen je mali, ali tu se i ne ide da se isplivava, nego da se brčka. I s obzirom da nema gužve, ok je. Ima saune i sva ona moderna čuda. Govorim o ovom novom hotelu.

Stari je rupa.

Foras u Segedinu je extra i u varijanti sa decom i za odlazak u paru. imaju veliki deo sa atrakcijama toboganima i sl. i manji sa saunama hidromasaznim bazenima i sl gde nema dece. meni je u svakom pogledu bolji od Arandjelovca. Eventualno je malo bolja hrana u Izvoru ali je i u Segedinu daleko od lose. A moja najtoplija preporuka za "romanticni" relax je Olimija u Sloveniji i to Orhidelija wellness. mnogo mnogo bolje i nesto skuplje

Foras u Segedinu je extra i u varijanti sa decom i za odlazak u paru. imaju veliki deo sa atrakcijama toboganima i sl. i manji sa saunama hidromasaznim bazenima i sl gde nema dece. meni je u svakom pogledu bolji od Arandjelovca. Eventualno je malo bolja hrana u Izvoru ali je i u Segedinu daleko od lose.

+1, sve kako si rekao

Ja damo idem svakih par meseci, jako smo zadovoljni sa kompletnim ugođajem...

Jel išao neko po banjama u Srbiji ? Otišao bih negde na 2, 3 dana da se izležavam, bazenišem itd itd i pustim mozak na otavu an ženeral.

Preporuke ?

Alfonse prosle nedelje bila drugarica u Vrnjackoj banji na par dana mogu d apitam sta i kako ona bila dva nocenja tj. vikend kaze da se super provela.

Vrdnik je ok za romantični vikend ako je lepo vreme i pun si keša. Nema gužve, bazen je mali, ali tu se i ne ide da se isplivava, nego da se brčka. I s obzirom da nema gužve, ok je. Ima saune i sva ona moderna čuda. Govorim o ovom novom hotelu.

Stari je rupa.

Bio baš pre neki dan, ne znam za hotel, ali bazen je renoviren, tako kaže ortakinja koja je bila i pre, ja sam bio prvi put. 

Pre par nedelja sam bio u Ribarskoj banji kod Kruševca. Tamo su na temeljima Turskog amama iz 17. veka podigli spa centar. Ja sam bio samo na klasičnom bazenu (ima jedan mali koji ulazi u paketu sa saunom). Jako je lepo sređeno. Bazen prijatne toplote, sa masažama od dole, sa strane, od gore, ima i otvoren deo spojen sa zatvorenim i sl.. 600 dinara je dnevna karta, dobiješ fino papuče, bade mantil i peškir... Korektno je skroz i prijatno. Sauna je 500 dinara sat dva (ovi moji ostali koliko su hteli, stoka... :) ), a ima još pratećeg sadržaja, masaže i sl. 

• 1 month later...

dupli...

Edited by nezvanova

very nice

Terme Čatež jesu vrh, komotno ih preporučujem. Posebno su gotivne u zimu, isparavanje u spoljnim termalnim bazenima je vrhunski doživljaj. Imaju tri odvojena hotela, Čatež je popularni budget smeštaj, Terme su malo jače i po meni najbolje, a Toplice su najluksuznije i fizički najbliže čuvenoj zatvorenoj "rivijeri" sa bruka dobrim sadržajima za kupanje.

Ko voli malo luksuznije kontempliranje može da proba i Terme Krka koje imaju svoj dvorac-style hotel Otočec.

Ono u Segedinu je takođe solidna perverzija a meni se u Srbiji renovirani Izvor u Aranđelovcu lepo dopao. Sobe su dobre, klopa vrhunska, kupanje pristojno.

Za Slo preporuka Olimija, htl Sotelija.

Kakav je to nacin da se na temi o Srbiji pise o slovenackim banjama!? Da se svi pobanuju? Radisa da li si jos uvek mod?

meni je lepo bilo i u daruvaru, ako ćemo već po komšiluku

malo, lepo mestašce, idealno za vikend

• Author

To vec moze, to je sa nase strane linije Karlovac - Virovitica :s_c:

Kakav je to nacin da se na temi o Srbiji pise o slovenackim banjama!? Da se svi pobanuju? Radisa da li si jos uvek mod?

Zato sto Slovenija nema svoju temu :(

Preporuka za Rimske terme. Zavuceno u srce Slovenije, malo setnja, malo bazen, lepo, kao na slikama. Jedino mi je zao 15 evra putarine za 20km autoputa, ali dobro.