Jump to content

Featured Replies

sta, sator ti nije dovoljno dobar? :P zna se zasto se ide na pasuljanske livade

morao bih da te roknem ako ti saopštim, nego izvuci neki fajl iz foldera hoteli/moteli Resavica, Ćuprija, Despotovac.

ne znam jbmlga, uglavnom sam imao srece da se isti dan vracam iz tih sarmantih mesta... ako bih trazio smetaj, mislim da bih to radio u cupriji.

tjah da, ovo je sa produženim dejstvomidealan bi bio neki seoski turizam u Resavici, etno kuća sa strujom i wifi-jem, Ćuprija da, ali idealno bi bilo što bliže:)

jbt guglima "hotel" u Resavici

Cek ja moram da pogledam i da se raspitam. Znam za Hotel Despotovac(valjda se tako zove) drzi jedna devojka koju znam ali kakve su im cene i to neam pojma. Ako hoces mogu da se cujem sa njom da pitam.A u selu zvanom Cuprija cisto sumnjam da ima nesto :lol:

Edited by Moća

jel Ćuprija toliki raspad? gugl mi kaže da u Ćupriji imaju čak tri hotela.nisu mi bitne cene, ne plaćam ja :)više blizina Pasuljanskih livada

Pa sta ti je blize Despotovac ili Cuprija ja nikad nisam bio ni blizu Pasuljanskih livada. Sta bi ti vise zeleo? Mogu da se raspitam i za Cupriju.

okačio sam kartu gore, jebem li ga Despotovac Ćuprija Resavica ili neka drumska krčma u koju svraćaju umorne kamiondžijeodprilike sam već locirao nešto, a tebe sam prozvao mislići da je to tvoj kraj pa znaš više od gugla;)

Edited by kud u maglu Simovicu

tjah da, ovo je sa produženim dejstvomidealan bi bio neki seoski turizam u Resavici, etno kuća sa strujom i wifi-jem, Ćuprija da, ali idealno bi bilo što bliže :)
Ćuprija nikako, koliko se sećam tamo je bio samo 1 hotel u koji nikad ne bih više ušao. Na tom potezu imaš Jagodinu iznad, ili Paraćin ispod - ali slušaj Moćine savete

Videh kartu nekako mi tu Despotovac najblizi zvacu da pitam koliko kosta smestaj. Sta te interesuje? Pun pansion, nocenje sa doruckom ili?

Edited by Moća

noćenje s doručkom, zar nije bliža Resavica?

Resavica bato, tu sam proveo najlepše trenutke detinjstva!Imaš vako, hotel Đula koji je skoro renoviran.Imaš pivnicu gore iznad fabrike Beko u kojoj je pio Miloš MIlutinović (koji je služio vojsku na Livadama).Imaš železničku stanicu koja je prezervirana od 60ineke. 99% sam siguran da je Resavica najbliža.Sad ću još da pišem...Ali ako odeš u jebeni Despotovac umesto u Resavicu...Eventualno Ravna Reka. Industrijski turzizam. Tamo ima nekih smeštaja ali nisam proverio.

Edited by McCabe

Vidi ga ovaj drvi neki lokalpatriotizam a Resavicu zadnji put video pre 100 godina.Sad cu iscimam drugara iz srednje sto zivi u Resavici.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

pa šta ima čovek ako ide iole turistički da se zavlači u jebeni Despotovac ili Ćupriju? koj će tamo? to su obični srpski post ww2 gradovi. ima ih po celoj Srbiji. bolje da vidi kakvu takvu zanimljivost.bolje mu je ovo. a mislim da ima i direktan put od resavice ka livadama kroz šumu gde su ranije išli tenkovi. verujem da to radi i dalje.put je prolazio pored ovoga:jezero-v.jpga od prirode imaš i ovaj potok:http://www.flickr.com/photos/darkves/2192621655/lightbox/

Edited by McCabe