lessa Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 trazila pesmu nasla ovo Link to comment
Sludge Factory Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Novi promo spotovi:Wow, Wilson je bas besan! :D Link to comment
jms_uk Posted September 4, 2008 Author Share Posted September 4, 2008 ja naleteo danas na ovo, za gledanje veceras :) House.S01E00.Unaired.PilotiNFOThis episode included 4 minutes of scenes which were edited out from the version that aired on November 16, 2004. It was released in limited number in magazines, etc. to introduce the program to the viewing audience. A web site was set up by FOX so that viewers could log on and give their opinions of the program. Link to comment
Sludge Factory Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Ta 4 minuta (dve scene) imas na youtube-u! Iskreno, mislim da je dobro sto su ih izbacili (tj, ovu prvu su isekli i delimicno ubacili u Occam's Razor, cini mi se). Link to comment
Sludge Factory Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 (edited) Nove promo fotke za drugu epizodu 5. sezone. Ovaj tip sto stoji pored House-a je novi lik u seriji, PI, koji bi trebao da bude tu nekoliko epizoda, a onda David Shore planira da za njegov lik napravi posebnu seriju, dakle neka vrsta spin offa. Edited September 10, 2008 by Sludge Factory Link to comment
Sludge Factory Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 (edited) Intervju za Entertainment Weekly. Ima spojlera, ali Hugh je Edited September 12, 2008 by Sludge Factory Link to comment
Sludge Factory Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 Promo fotke za 3. epizodu koja se zove Adverse Events. Link to comment
Sludge Factory Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 sutra?Nazalost, za mene tek mozda prekosutra (a verovatno i za vecinu ljudi koji su u Srbiji). :( Link to comment
Marvin (Paranoid Android) Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Aj' da probam ovde...Ima li neka dobra duša engleske titlove za drugu sezonu, epizode 01-10? Imam titlove za 11-24, a od ovih ni traga ni glasa. U stvari, našao sam jednu verziju na www.opensubtitles.org, ali nije baš dobro sinhronizovana, epizode su mi mislim hdtv-lol rip. Link to comment
Idioteque Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Aj' da probam ovde...Ima li neka dobra duša engleske titlove za drugu sezonu, epizode 01-10? Imam titlove za 11-24, a od ovih ni traga ni glasa. U stvari, našao sam jednu verziju na www.opensubtitles.org, ali nije baš dobro sinhronizovana, epizode su mi mislim hdtv-lol rip.Mislim da imaš sve na podnapisi.netE sad ne znam dal su kompatibilni, al imaš subtitle workshop pa udri. Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 ne sjecam se odakle sam skinuo, ali imam engleske titlove za sve. ako ne nadjesh na podnapisima, javi da ti posaljem Link to comment
Marvin (Paranoid Android) Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Hvala dični junaci, i na uputama i na ponudama. Našo na podnapisima, jednu po jednu, svaku epizodu rađenu baš za hdtv-lol rip koja mi je trebala.Aferim! Link to comment
eye of the beholder Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Nazalost, za mene tek mozda prekosutra (a verovatno i za vecinu ljudi koji su u Srbiji). :(ma vazno da se ona emituje.. a kada ce da se gleda, ko zna Link to comment
Recommended Posts