Jump to content
IGNORED

House MD

jms_uk

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Sludge Factory

251

• Milosh76

172

• freakns

76

• gervasius twinkleminkleson

57

Posted

Novi promo spotovi:Wow, Wilson je bas besan! :unsure: :D

Posted

ja naleteo danas na ovo, za gledanje veceras :)

House.S01E00.Unaired.PilotiNFOThis episode included 4 minutes of scenes which were edited out from the version that aired on November 16, 2004. It was released in limited number in magazines, etc. to introduce the program to the viewing audience. A web site was set up by FOX so that viewers could log on and give their opinions of the program.
Posted

Ta 4 minuta (dve scene) imas na youtube-u! Iskreno, mislim da je dobro sto su ih izbacili (tj, ovu prvu su isekli i delimicno ubacili u Occam's Razor, cini mi se).

Posted (edited)
Nove promo fotke za drugu epizodu 5. sezone.

House_NotCancer-Sc28_0054.jpgOvaj tip sto stoji pored House-a je novi lik u seriji, PI, koji bi trebao da bude tu nekoliko epizoda, a onda David Shore planira da za njegov lik napravi posebnu seriju, dakle neka vrsta spin offa.

Edited by Sludge Factory
Posted
sutra?
Nazalost, za mene tek mozda prekosutra (a verovatno i za vecinu ljudi koji su u Srbiji). :(
Posted

Aj' da probam ovde...Ima li neka dobra duša engleske titlove za drugu sezonu, epizode 01-10? Imam titlove za 11-24, a od ovih ni traga ni glasa. U stvari, našao sam jednu verziju na www.opensubtitles.org, ali nije baš dobro sinhronizovana, epizode su mi mislim hdtv-lol rip.

Posted
Aj' da probam ovde...Ima li neka dobra duša engleske titlove za drugu sezonu, epizode 01-10? Imam titlove za 11-24, a od ovih ni traga ni glasa. U stvari, našao sam jednu verziju na www.opensubtitles.org, ali nije baš dobro sinhronizovana, epizode su mi mislim hdtv-lol rip.
Mislim da imaš sve na podnapisi.netE sad ne znam dal su kompatibilni, al imaš subtitle workshop pa udri.
Posted

ne sjecam se odakle sam skinuo, ali imam engleske titlove za sve. ako ne nadjesh na podnapisima, javi da ti posaljem

Posted

Hvala dični junaci, i na uputama i na ponudama. Našo na podnapisima, jednu po jednu, svaku epizodu rađenu baš za hdtv-lol rip koja mi je trebala.Aferim!

Posted
Nazalost, za mene tek mozda prekosutra (a verovatno i za vecinu ljudi koji su u Srbiji). :(
ma vazno da se ona emituje.. a kada ce da se gleda, ko zna