Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Portugalija - Hrvatska 03. jul 01:00 Toronto

dalje ide… 25 members have voted

1. 1. dalje ide…

This poll is closed to new votes

Poll closed on 07/02/26 at 23:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

13 hours ago, dillinger said:

Pa nisam siguran da je Modric od svih pomenutih slicniji Xaviju.

Xavi mi je po ulozi I osobinama kao Kroos pa cak I Pirlo. Povuceni plejmekeri kojima je pas glavno oruzje. Nije naravno ni kao Iniesta ali opet je mozda njemu slicniji nego Xaviju.

Takodje mislim da nije bolji a ni veci od Inieste. Mislim ta generacija Reala jeste dugo trajala I sve I svasta osvojila ali je bila inferiorna u duelima sa Barsom u vecini slucajeva I nisu imali peak kao Xavi/Iniesta Barca.

Iniesta je pritom bolji u kontroli lopte I u velikim mecevima.

Kedira je veci od Makelelea

• Replies 621
  • Views 19.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Milošica
    Milošica

• Porediti Hrvatsku i Srbiju u fudbalu je bas neumesno. Mi od Vidica nismo imali graca svetske klase. Plus vecina njihovih igraca ima ozbiljne uloge u svojim klubovima. Mi nemamo dva ifraca neke trece k

• Milošica
    Milošica

Bitno da je Real znao.

Posted Images

15 hours ago, dillinger said:

Pa nije isto tip ni kao trojica gore pomenutih ali jesu neke slicne pozicije.

Samo sam alergican na trpanje Skolsa u najbolje ili bilo sta vise od ranga, sta znam, 1 Davida Silve

Skols je najprecenjeniji potcenjeni igrač, ja bih to tako rekao.

Jer se za njega stalno priča kako nije bio dovoljno cenjen, što je verovatno tačno, jer je bio vrhunski, vrhunski igrač. S druge strane, ide se u drugu krajnost gde se poredi sa najboljima na svojoj poziciji, što, uz dužno poštovanje, nije realno.

39 minutes ago, copkillah said:

Skols je najprecenjeniji potcenjeni igrač, ja bih to tako rekao.

Jer se za njega stalno priča kako nije bio dovoljno cenjen, što je verovatno tačno, jer je bio vrhunski, vrhunski igrač. S druge strane, ide se u drugu krajnost gde se poredi sa najboljima na svojoj poziciji, što, uz dužno poštovanje, nije realno.

Upravo. I cela ta prica, cini mi se, dosla je tek na kraju ili posle njegove karijere, kao da I javnost I treneri I saigraci nesto mu duguju pa tako okajavaju grehe. On stvarno u toku karijere nikad nije smatran ni najboljim u Mancesteru. Cesto je bio I zamena, cak I 1 Nikiju Batu. Ok bio je tu, davao je I bitne golove ali je I setan sa pozicije na poziciju bas da bi se zadovoljile vece zverke I s razlogom smatrani bolji igraci - Kin, Veron...u reprezentaciji uvek je trebalo namiriti pre Lamparda I Dzerarda.

Naravno, snalazio se jako dobro u Junajtedu cak I kao poluspic/AM iza Van Nistelroja. U reprezentaciji vrlo slab.

Edited by dillinger

2 hours ago, Ratamahatta said:

Kedira je veci od Makelelea

Esijen je bolji od obojice bio.

Dzerard nije bio nista bolji igrac od Kerika, on je npr. bio overrated AF

Sta tek reci za Dzoa Kola dok je valjo... moro je da igra levo krilo jer jebeni Bekam

Edited by Ratamahatta

Slaven Bilić prvi kandidat za mesto selektora Hrvatske.

Biće baš zanimljivo ispratiti.

Bilić je poslednji selektor Hrvatske koji nije uspeo da se plasira na veliko takmičenje, SP 2010.

De sise

Jbg to bi bio radikalan zaokret, Bilic je levicar, Zlatko Dalic je prava pateticna Thompson-crkva hrvatina I kao takav je iz Modrica I izvlacio najbolje.

Ne znam kakav je senzibilitet Sucica I Baturine..

Edited by dillinger

Budalić što bi rekao Žeks Pantić

Ali ima dve medalje sa Mundijala usta ga jebem

Mene najvise zanima kako je trener Rijeke i Varteksa uspeo da ucini da ga Modric, Rakitic, Kovacic, Mandzukic, Perisic, Brozovic i ostali multimilijunasi slusaju desetak godina

Radovana Curcica niko nije jebo 2%

Edited by Ratamahatta

5 hours ago, Ratamahatta said:

Dzerard nije bio nista bolji igrac od Kerika, on je npr. bio overrated AF

Sta tek reci za Dzoa Kola dok je valjo... moro je da igra levo krilo jer jebeni Bekam

Nijedan engleski cm nije u karijeri odigrao meč kao SG u Istanbulu. Pokrio je sve pozicije, počevši od desnog beka, nosio ekipu u najboljem finalu LŠ ikada. Mada posle izjave za Makelelea treba truda da bi te se shvatilo ozbiljno kada je u pitanju poređenje igrača 😂

32 minutes ago, Ratamahatta said:

Mene najvise zanima kako je trener Rijeke i Varteksa uspeo da ucini da ga Modric, Rakitic, Kovacic, Mandzukic, Perisic, Brozovic i ostali multimilijunasi slusaju desetak godina

Pa izgleda da je bolji trener od Radovana Ćurčića.

51 minutes ago, Ratamahatta said:

Mozda je pustio Modrica da vodi ekipu, a njega su svi slusali...

Kao Pixeta i Boskov 2000...

23 minutes ago, copkillah said:

Nijedan engleski cm nije u karijeri odigrao meč kao SG u Istanbulu. Pokrio je sve pozicije, počevši od desnog beka, nosio ekipu u najboljem finalu LŠ ikada. Mada posle izjave za Makelelea treba truda da bi te se shvatilo ozbiljno kada je u pitanju poređenje igrača 😂

Bio sam sarkastican za Kediru pobogu lolol

Jes Modric nauzimo pokala, ali Xaviniesta su nedodirljivi sta su radili 2008-2015, zato sam to i napiso. Kedira je uzo SP, Makelele nije, pa eto