July 4Jul 4 1 hour ago, dillinger said:Pa ovde nema sta da vodi, ne znam sto se zavaravamo, mi nemamo stofa.Hrvati 2018. nanizali 4 nezadovoljavajuca turnira a igraci u klubovima uzeli sve sto su mogli. Sta im je jedino preostalo? I taman legao ko porucen ponizni domoljub DalicNe nasu da vodi, nego njinu. Taj kvalitet igraca da ima na raspolaganjuJa sam iskreno 2018.i 2022. ocekivao da oni ispadnu u grupi, ladno stigli u finale i do bronze.Prvi put sam to mislio jer ko je sad pa ovaj trener, sta on tu. Kapirao sam idu dalje Argentina i Nigerija, kad ono Vili Kabaljero i ModricJedino sam bio siguran da ce Engleze izbaciti. Kao u onim kvalifikacijama kad su ih 2x tukli (prvo Robinson glupi, posle Petric) i otisli s Rusima na EURO - jedni u 1/4 drugi u 1/2Drugi put sam mislio da idu dalje Belgija i Maroko, svugde (i ovde) su mi ljudi bili u fazonu kakav Maroko, to su indijanci obicni. Imali su srece u Kataru u vise navrata komse jbg sto jes jesI juce su mogli proci, u drugom su bili opasniji. Maroko je dao ono sto oni nisu Edited July 4Jul 4 by Ratamahatta
July 4Jul 4 2 hours ago, dillinger said:Dalic je bio svestan sebe tj koliko je mali u odnosu na igrace I verovatno im ni po cemu nije smetao. Nisu oni zbog njega dosli do srebra, pobogu imao si Modrica, Rakitica, Mandzukica redom sve osvajace CL. Perisic, Vrsaljko, Rebic I ostali takodje dobre karijere...koliko bili dobar vezni red Modrić Rakitić i Kovačić, Hrvatska ni u jednom trenutku nije bila 2. na svetu po kvalitetu igrača da se tako lako ulazi u finale samo na kvalitet igrača Španija ne bi izlazila iz njega, igrala bi svako finale protiv Francuske. ili Portugala, ili Egleske
July 4Jul 4 Author čitajući ovde, možda se i varam, zvuči da je dalić glumio fikus dok je tim sklapao luka a dalić u dve tranzicije promenio ceo timu tranziciji između rusije i katara promenjeni raketić, mandžukić, subašić…a u tranziciji između katara i ovog sad prvenstva isto promenjeno 6-7 igračas obzirom na veličinu baze, kvalitet i budžet nacionalne lige rade sigurno najbolji posao u evropi
July 4Jul 4 Ma u Hrvatskoj je nogometna kultura nekoliko nivoa iznad naše od Nives Celzijus i Knoll Doll do Dalića i Bilića
July 5Jul 5 On 3. 7. 2026. at 8:48, Filozof manijak said:Dok god je Hulja vlasti, koji se u sve razume i u sport i u fudbal i u sveeeeeee, nema nama boljitka.FSS je bukvalno kartel ČipuljićaloaMa da. Evo do kraja godine odlazi sa vlasti. Osvajamo 2030.
July 5Jul 5 11 hours ago, levi said:koliko bili dobar vezni red Modrić Rakitić i Kovačić, Hrvatska ni u jednom trenutku nije bila 2. na svetu po kvalitetu igračada se tako lako ulazi u finale samo na kvalitet igrača Španija ne bi izlazila iz njega, igrala bi svako finale protiv Francuske. ili Portugala, ili EgleskeEvo gugl kaze bili su 9. na listi favorita za osvajanje. Iza Portugala a ispred Urugvaja. Dakle prvi na listi potencijalnih iznenadjenja. Po sastavu a narocito iskustvu sigurno su bili I bolji od toga ali prosto javnost I bukmejkeri nepoverljivi su prema nekome ko je prethodne turnire lose igrao.
July 5Jul 5 Covek je osvojio bronzu imajuci u spicu Kramarica i Bruna PetkovicaMi imamo bar 2 bolja spica od toga18 i 22 desni bekovi iskidali prvenstvo. Prvo Vrsajko, a posle jebeni Juranovic, koliko je taj trcao jebote. Bili su najbolji igraci u timu posle ove trojice u veznom i Perisica/MandzukicaMasu puta je pravio izmene koje su donosile dobre stvari, zna poso ociglednoIma drasticno bolje rezultate od realnog kvaliteta skvadre™Jedino sto se secam da je mogao bolje je protiv Spanije onda na EP kad su primili 5 komada Edited July 5Jul 5 by Ratamahatta
July 5Jul 5 3 minutes ago, Ratamahatta said:Covek je osvojio bronzu imajuci u spicu Kramarica i Bruna PetkovicaMi imamo bar 2 bolja spica od togaDa je imao Mitra tada, uzeli bi titulu.
July 5Jul 5 3 igraca jebenog Dinama su resila tekmu protiv Brazila. Ova dvojica sto su usla (Orsic i Petkovic) razvukli kontru za 1-1, Livakovic odbranio boga ocaSto se tice price o koncentraciji, odveo je Lovrena i Domagoja fucking Vidu u finale SPNa FM-u to ne bi uspeoMihajlovic-Djukic-Djorovic-Mirkovic su Barezi-Kostakurta-Maldini-Tasoti spram toga, a videli smo kako su se proslaviliPa cak i Vidic-Subotic-Ivanovic-Splavarov Edited July 5Jul 5 by Ratamahatta
July 5Jul 5 Uvek ali uvek je tu 3-5 igraca svetske klase narocito u vezi koji se ekstra poznaju. Pogledajte sta Norveska radi sa dvojicom ili sta je Urugvaj radio sa trojicom citavu deceniju
July 5Jul 5 Urugvaj je bio na papiru jaci od susjeda, i to u vise navrataImali su 1 dobar WC, ostalo je bilo underachievement, otprilike kao i sad. Kolumbija ih je 2014 resila natenane. Zaboravio sam Kopa Amerike sta je bilo, ali Muslera nije celog zivota bio kretenVezni red su imali krljatorski, prava zabarijana. Maxi Pereira i Gargano daju zelenasima pare na kamatu. Nazad Godin, Lugano i Kaseres, to je bila izbalansirana ekipa poprilicno, dok su bili u prajmu s godinamaOva trojica napred su cudo, ali Argentina ima takav napad otprilike svaki putNorveska tek treba nesto™ da uradi. Recimo imaju ispit generacije vecerasTo sto su do sada uradili uspela je da uradi i Belgija u poznoj jeseni svoje fudbalske relevantnosti Edited July 5Jul 5 by Ratamahatta
July 5Jul 5 Neka neko javi Radetu Bogom danom, da Hrvatska osvaja medalje na SP samo kada Srbija ucestvuje 1998, 2018, 2022.Sve najbolje Radele, mnogo volim da te slusam zbog visokog intelektualizma.