Sunday at 21:071 day Just now, W.F.C. said:Belgija uvek bila dosadna, tradicionalno.Ubila Belgija kreativni i leprsav Iran
Sunday at 21:081 day Popular Post Kaže Rado nije rasista ali crnci nemaju koncentraciju za više od 60 minuta
Sunday at 21:091 day Popular Post 2 minutes ago, Zaboravan said:Koliko bih dobio da sam odigrao ovaj X u kladionici? U Saudijskoj Arabiji - dve godine.
Sunday at 21:141 day 6 minutes ago, Zaboravan said:Koliko bih dobio da sam odigrao ovaj X u kladionici? x4,5
Sunday at 21:161 day Amerima je pobednik ove grupe verovatni protivnik u 1/8. To bi mogli biti Iranci ako pobede Egipat.
Sunday at 21:181 day 1 minute ago, aram said:x4,5I nije neka.Pa dobro, bilo je i gorih utakmica koje smo gledali.
Sunday at 21:191 day Just now, Zaboravan said:I nije neka.Pa dobro, bilo je i gorih utakmica koje smo gledali.Za nereseno ti je to dosta visoka kvota...
Sunday at 21:581 day jako dobri su iranci, gledao sam ih u reklamama utiska nedeljei finišgolman je epohalan
Sunday at 22:381 day Iran tvrd uvek, i ako ih dobijes nekako na guzove je sveJednom ih je Mesi dobio u 90+Onomad Miha iz slobodnjakaU Rusiji i Kataru su do zadnje sekunde bili zivi za prolaz, mozda sad konacno prodju dalje prvi putKad spomenes 0-0 Iran je prva repstacija koja mi padne na pametI Tunis je pre bio takav, ali su sad odlucili da budu Srbi
Sunday at 23:221 day 2 hours ago, Nikodije said:Kaže Rado nije rasista ali crnci nemaju koncentraciju za više od 60 minutaPrvo mi smešno jer je budaletina, a onda se skenjam šta je dozvoljeno da se bulazni na nacionalnoj tv.Mentol škrbavi.