Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKP 26/27 - Here we go again!

Featured Replies

Vala što se mene tiče ja nemam problem ako neki ladilac muda ne dođe ovde jer zna da ćeš biti pod lupom. Dosta mi je lezilebovića, ajde malo borba bre.

To ne znači da mi nismo toksična sredina, i mi i cigani, ali opet ajde malo reda da se uvede posle one sezone gde se baš ponašalo ko kako stigne i hoće. Ne može ni tako. Tako da, daleko im lepa kuća. Vašington recimo bi mi leteo samo za ono izdanje sa kupa. O Braunovoj sezoni da ne pričamo. Ako će da nas zaobiđe neki Braunov ortak, neka. Mnogo je veći problem što mi predsednika ne možemo da promenimo iako ga 99% navijača ne podnosi organski.

• Replies 343
  • Views 21.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• Author

Novi intervju Ostoje.

Zabrinjavajuće je koliko sve više podseća na gazdu mu.

S obzirom da ni Gani nikog spektakularnog nisu potpisali, izgleda da menadžeri malo sumnjaju u ekonomskog tigra.

• Author

Šta će uopšte njima neko osim centra.

Ok, sigurno dovode i bar još jednog spolja, ali jedino im na centru treba drastično poboljšanje.

Edited by Milošica

Nekako je ocekivano da kad SNS utripuje da je struka pocnu da se desavaju sranja i neuspesi..Pitanje je kada ce mu dozvoliti da podnese ostavku i u kakvom cemo stanju tada biti

37 minutes ago, Milošica said:

Novi intervju Ostoje.

Zabrinjavajuće je koliko sve više podseća na gazdu mu.

Pozitivno je sto nikad bolje nismo stajali finansijski i sto imamo jos veci budzet za igrace nego prosle sezone. Ostoja kida, sada je na Paspalju da pokaze znanje i napravi dobar tim.

Ostoja se slaze sa mocom kaze da su navijaci krivi sto nas igraci zaobilaze. I da je novac izgubio vrednost. Ali uprkos tome imacemo izuzetan tim i najveci budzet od nastanka. Nismo ni dinara duzni sto je najvaznije, samo keep calm

42 minutes ago, ZokiAsov said:

Ostoja se slaze sa mocom kaze da su navijaci krivi sto nas igraci zaobilaze. I da je novac izgubio vrednost. Ali uprkos tome imacemo izuzetan tim i najveci budzet od nastanka. Nismo ni dinara duzni sto je najvaznije, samo keep calm

Ja bih rekao da je samo pomenuo medije, ne i navijače.

3 hours ago, Moća said:

I pominjes situaciju pre 11 godina gospode

Istrigerovalo me to što se našao neko sa vaše strane da to istakne.

U periodu kad igrači za milione idu tamo gde projektili lete po nebu, pričamo o tome da je nekome problem da za masne pare dođe negde gde su zviždali igračima. Možeš misliti.

Nikako nije do toga što predsednik kluba javno objavljuje plate igrača, obeštećenja itd... Ni do toga što je projekat napustio najtrofejniji EL trener ikada, a ovo ostalo da vodi klub.

Biće da je do zviždanja. I to sa strane gde ubacuju papke na teren, a igračima lome kola ili reketiraju za Kosovo. Nisi ti ništa od toga rekao i ne zameri što se u obraćanju tebi pozivam na to.

On 4. 7. 2026. at 13:09, holden kolfild said:

cija jaja cemo sada da sasoljimo @hooyadahoo think ?

Moja ♥️

21 hours ago, theanswer said:

Dosta mi je lezilebovića, ajde malo borba bre.

To umrelo brate. Sad je samo "čist profesionalizam", to jest koliko para toliko muzike, a možda ne bude muzike. Jebiga, trudio sam se, aj dokaži da nisam, pa da zovem agenta.

• Author

Mislio je na forumaša.

• Author

Tačno je izgleda da smo aktivni oko Pajole.

lik je bio užasan kad god sam ga gledao

• Author

Pa Ostoja je Džoni Štulić