Monday at 12:464 days 25 minutes ago, Milošica said:Tačno je izgleda da smo aktivni oko Pajole.To bi bila kradja veka. Paspalj ako uspe, treba mu podici spomenik..
Monday at 12:474 days Author Just now, Jimmy Kowalski said:To bi bila kradja veka. Paspalj ako uspe, treba mu podici spomenik..Ti si baš ljut na njega
Monday at 13:174 days 19 minutes ago, uini said:meni je pajola super, voleo bih ga kod zvezdešto bi rekao muta, ako ti se toliko sviđa, vodi ga kući onda
Monday at 13:284 days 30 minutes ago, uini said:meni je pajola super, voleo bih ga kod zvezdenice try, hue hue
Monday at 13:494 days 51 minutes ago, uini said:meni je pajola super, voleo bih ga kod zvezdeTebi super i Nilikina, eno ga zavrsio na Limundu.
Monday at 16:084 days Frenk Nilikina je bio ogroman potencijal ali je staklen, gomilu povreda je imao.Pajola je krvavokolenas koji je radom izvukao maksimum od sebe. Nisu za poredjenje.
Monday at 16:334 days Nisu za poređenje Frenk i Pajola. Frenk je ozbiljan igrač koji je uvek imao strašan atletski potencijal koji je neko prepoznavao 7 godina u NBA pa onda i Partizan i Olimpijakos. Pajola je lažni Teo i to iz svoje poslednje EL sezone sa potencijalom koji nije niko prepoznao van Bolonje.
Monday at 19:574 days bas ne kontam slicnosti sa teodosicemodlican defanzivac, asistent iz zacrtanih i organizovanih akcija, slab suter
Wednesday at 11:332 days Nova.rsSAZNAJEMO Partizan u završnim pregovorima sa Pajolom i NB...Partizan blizu dogovora sa dva igrača, a povratak ljubimca Zeka Ledeja je propao. Burno leto u Humskoj se nastavlja.