June 11Jun 11 levi spoljnji juzne afrike je patentirao novi dribling, gurnes loptu pored protivnika, i brzo ga zajases dok ne stigne do nje
June 11Jun 11 Lici lopta na onu brazuku Ne znam da procenim da li je Mehiko dobar ili je JAR kantaOcekujem X, da zarade i domacin i kladionica
June 11Jun 11 2 minutes ago, Lancia said:I ovaj Meksiko nama uvalio pet komada.Srbija je puna ljubavi...
June 11Jun 11 14 minutes ago, nautilus said:Amerika ne treba nikada ništa da organizuje zbog Irana i sudanskog sudije.Somalijskog.Odvratni su, ceo svet ih pljuje.
June 11Jun 11 Just now, Valk said:Odvratni su, ceo svet ih pljuje.Eno ti BRIKS pa nek ti organizuje on Edited June 11Jun 11 by Ratamahatta
June 11Jun 11 1 minute ago, villiem said:Glavni utisak posle prvog poluvremena je kako smo dozvolili da ne budemo ovdeI hvala nebesima na tome..samo mi jos fali lozenje lozenje lozenje..rostilj..pivo..lozenje..i onda nasi da istrce sa idejom "Sad cemo mi to".
June 11Jun 11 U onoj pauzi sto ce biti u drugom poluvremenu sta se desava? Neko puca s po terena pa dobije nachose i zagrljaj od Ljovisne ako pogodi precku?
June 11Jun 11 Just now, Svarog said:najbolje otvaranje SP ikad je kad je Senegal urinirao po Francuzima #samokažemRoze Mila i ekipa..sa dva igraca manje..polu-ubiju Kanidju i pobede zvanicne prvake sveta
June 11Jun 11 a evo ga i Rambo Petković kako kotrlja R u raljama pakla kladionice. nadam se da je srokao pare na brazilske protistutke pa se sad vadi s ovim, sve drugo bilo bi pretužno.
June 11Jun 11 Just now, Svarog said:a evo ga i Rambo Petković kako kotrlja R u raljama pakla kladionice. nadam se da je srokao pare na brazilske protistutke pa se sad vadi s ovim, sve drugo bilo bi pretužno.Neki dan je bio u podkastu kod Vasoa BakocevicaOno kako su braca Kamerunci tukli Kanidju je legendarno. Onaj zadnjii lik u nizu sto je dobio drugi crveni je sam sebe izuo iz cipela. Puntom da ga je udario manje bi odleteo
June 11Jun 11 2 minutes ago, villiem said:Glavni utisak posle prvog poluvremena je kako smo dozvolili da ne budemo ovdeima to i svojih prednosti.......npr. izbegli smo šikanu sa kretnskim reklamama za pivo, kiselu vodu i kladionice, u kojima su glavni akteri fudbaleri i selektor. gde onda fudbaleri i selektor pričaju neke opštosti i frazetine i šalju prazne poruke, a okolo njih skakuću neka deca bez ikakvog smisla ili se motaju kakve lakše dame po kladionicipored toga, ako bi od 48 reprenzetacija prolazilo dalje 47, sasvim je izvesno da bi mi nekako uspeli da budemo ta jedna