June 11Jun 11 cedo mode/na svetskom za klubove prošle godine većina utakmica je bila prekidana po nekoliko puta, neke završavane 4-5 sati kasnije. biće veselo u poslednjem kolu kad treba da igraju u isto vrememada po ovom sistemu skoro svi prolaze grupu tako da nije mnogo bitno, prvenstvo praktično počinje od nokaut faze Edited June 11Jun 11 by levi
June 11Jun 11 1 minute ago, levi said:cedo mode/na svetskom za klubove prošle godine većina utakmica je bila prekidana po nekoliko puta, neke završavane 4-5 sati kasnije. biće veselo u poslednjem kolu kad treba da igraju u isto vrememada po ovom sistemu skoro svi prolaze grupu tako da nije mnogo bitno, prvenstvo praktično počinje od nokaut fazeNamestace grmljavinu HAARP=om da big market repstacije prodju daljeSirotilja u prva 2 kola sta uradi uradila je
June 11Jun 11 Just now, Ratamahatta said:5 izmena, 2 pauze, grmljavine... Nekad je to bio muski sporteh, nekad su u NFL i NBA bili muški sportovi...
June 11Jun 11 Moju kevu je toliko istrigerovala ova pauza da je istompirala iz sobe i rekla da nece ovo da gleda
June 11Jun 11 Jos ce ova juznoafricka nejac izjednaciti u drugom ni kriva ni duznaVec je trebalo biti reseno ovo
June 11Jun 11 jbt, posle celog povremena i meni i dalje izgleda kao da gledam PES... Igrači mali, ali lepo animirani, trava malo isprana, da se dobije šmek 20-og veka...
June 11Jun 11 8 minutes ago, Milošica said:LavićPoljubiš mi glavić Šta ćeš kad je dosadna tekma, kao i svako otvaranje.
June 11Jun 11 Sto je sad dodo 4 minuta, to ono sto su pili vode i blejali s Ochoom?Bio je korner, u pravu je smotana JAR sestica sto se ljutiAparthejd Edited June 11Jun 11 by Ratamahatta