June 11Jun 11 Da smo prosli na SP mozda bi Veljko Paunovic trenirao nekog odande umesto sto trenira nas
June 11Jun 11 15 minutes ago, Ratamahatta said:Lici lopta na onu brazukuNe znam da procenim da li je Mehiko dobar ili je JAR kantaOcekujem X, da zarade i domacin i kladionicamislim da će od ovog SP najveći profit da imaju kladionice.inače, posle ovog poluvremena, od mene dosta.
June 11Jun 11 Da li je to zato sto starim..ili je fudbal djoka..Ali bih voleo da ovo sad komentarise Zvonko Mihajlovski
June 11Jun 11 malo dosadnjikava utakmica, Mexico poveo i prikočio bez vidnog razloga, ovi nešto petaljaju al ne ide
June 11Jun 11 "Glavni utisak posle prvog poluvremena je kako smo dozvolili da ne budemo ovde"Tako sto se nepomenik usro i odlucio da je bolje da nema podrsku sto veceg naroda nego da igra pred caci publikom protiv Albanije Edited June 11Jun 11 by JohnnyD
June 11Jun 11 Author ko je tražio kameru na igračimaželja mu je ispunjenaza igricu samo fali da je main cam na nekom slajderu koji ide od ivice do ivice 16m i da se sa nje prati igra
June 11Jun 11 Raul Himenez 😂Punom sutira u zid sa 17m od gola.To se plasira u dalji ugao, osim ako nisi Sinisa Mihajlovic ili Roberto Karlos
June 11Jun 11 15 minutes ago, Ratamahatta said:Onaj zadnjii lik u nizu sto je dobio drugi crveni je sam sebe izuo iz cipela.Benjamin Massing
June 11Jun 11 1 minute ago, Svarog said:https://www.youtube.com/shorts/ryHkfKcqKIMCar kao da kaze sudiji "Molim te, vidi..kopacku mi je izuo"