June 11Jun 11 1 minute ago, Svarog said:ok, falio je bar jedan krupan kadar na par nekih isturenih sisa, al jbg.Je l' dobila vizu Larisa Rikelme? Sad bi trebalo da je na svom MILF vrhuncuTe dandare su jedino sto bi moglo biti zanimljivo u toj grupi
June 11Jun 11 4 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Šutnuo je loptu u stranu, od golana 20 metara od gola. što znači da je mogao da uputi makar vrlo opasan centaršut, a i dalje nije isključeno da je mogao i da šutira na gol iskosa. u svakom slučaju zaslužen crveni zbog ekstremne gluposti.
June 11Jun 11 najjaci utisak je koliko smo mi jadni, za meksiko se vidi iz aviona da ne mogu dalje od nokaut faze, a nas su nakantali kao magarce
June 11Jun 11 4 minutes ago, Ratamahatta said:Je l' dobila vizu Larisa Rikelme? Sad bi trebalo da je na svom MILF vrhuncuTe dandare su jedino sto bi moglo biti zanimljivo u toj grupi
June 11Jun 11 7 minutes ago, aram said:kako misliš ne mora? gol šansa, poslednji igrač pred golmanom... školski primerNe nije bio sam pred golmanom. Nije "isao" direktno (sam)prema golu, isao je "previse siroko" ,imao je jos ako sam dobro video 1-2 meksicka igraca maltene u liniji... mada sto ovaj 😁 iznad napisa, start je bio bas ostar, mozda je to presudilo.Sitnice odlucuju da li je za crveni ili ne . Mada totalno i nebitno .edit: evo i "strucnjaci" sa ZDF se slazu samnom Edited June 11Jun 11 by John Dies at the End
June 11Jun 11 Šofranac konstatuje kako je strelac gola tamnoput, ergo nije pravi Meksikanac, i pohvaljuje savez Meksika kako su ga preoteli od Kolumbije u poslednji čas
June 11Jun 11 1 hour ago, Ted said:ima to i svojih prednosti.......npr. izbegli smo šikanu sa kretnskim reklamama za pivo, kiselu vodu i kladionice, u kojima su glavni akteri fudbaleri i selektor. gde onda fudbaleri i selektor pričaju neke opštosti i frazetine i šalju prazne poruke, a okolo njih skakuću neka deca bez ikakvog smisla ili se motaju kakve lakše dame po kladionicipored toga, ako bi od 48 reprenzetacija prolazilo dalje 47, sasvim je izvesno da bi mi nekako uspeli da budemo ta jednaI najveća prednost, nema "navijačke" pesme. Veća me sramota od toga bude nego kako splavari igraju
June 11Jun 11 Tek sad vidim, Shakira otpevala na plejbek (ako je ono uopste bila Shakira), i onaj pored nje isto, kakvo njesra tesko
June 11Jun 11 Author 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:Šofranac retki kretensrećom ođe ima i arene
June 11Jun 11 13 minutes ago, Ratamahatta said:Sakira je najbolja kad ne pevaJelena Rozga se snažno nameće u toj kategoriji...