June 11Jun 11 Videlo se iz aviona da je opasna šansa bila, sreća pa je Raul ovo rutinski odradio.Pada kiša ali cepa pauza za osveženje, bar tekilu da im služe pa ajd.Očoa legenda, kakve loknice ima svaka mu čast.
June 11Jun 11 Zasluzeno. Ocekivao sam da ce fudbalski bogovi da se osvete, ali ovo je bas los suparnik
June 11Jun 11 Rekao sam sebi da neću da gledam ovo sranje od prvenstva pre osmine, pa sam pogazio reč i ipak se pokajao.Kvalitet ove utakmice je kao osmina finala Kupa Srbije. Meksiko je na nivou neke Vojvodine, a JAR na nivou zonske lige.Cenim da će ovakvih "praznika fudbala" biti puno na ovom Prvenstvu. Bukvalno je karling zanimljiviji. Edited June 11Jun 11 by Ayatollah
June 11Jun 11 5 minutes ago, Ayatollah said:Rekao sam sebi da neću da gledam ovo sranje od prvenstva pre osmine, pa sam pogazio reč i ipak se pokajao.Kvalitet ove utakmice je kao osmina finala Kupa Srbije. Meksiko je na nivou neke Vojvodine, a JAR na nivou zonske lige.Cenim da će ovakvih "praznika fudbala" biti puno na ovom Prvenstvu. Bukvalno je karling zanimljiviji.Vreme je da prestanemo sa nipodastavanjem karlinga..
June 11Jun 11 Author meni je cool ovaj kadar iz sudijinog uvetada mogu gledao bih utakmicu iz tog ugla