21 hours ago21 hr pri cemu, mi ni ne znamo ko je u opticaju od centara, jer ovo nije nba liga pa da se zna sve osim trejdovamozda je navaru motli vrj kada se uzme u obzir ponuda?
21 hours ago21 hr 1 minute ago, uini said:@Fanta , uprkos mitovima, nikada jedan roster ne bira samo trenerTo mi je jasno i nije to problem ako front office vode oni koji znaju da rade taj posao.A kod nas se vode malo populizmom malo talovi i tako.2 minutes ago, uini said:ja mislim da je dobro sto cemo u motleyju i izunduu imati par koji je napadacski u gornjoj cetvrtini el centara a za odbranu cemo videti da li cemo moci da napravimo neki koncept u kojem ne stete tolikoPo meni nije dobro ako imamo na poziciji 2 igraca slicnih karakteristika. A to Motli i Izunudu svakako jesu. Al ajde valjda cemo biti blizi tvojoj zelji i viziji(uspeh) nego mojoj gde ja smatram da ce bas biti veselo.Sto ne znaci da ne zelim uspeh timu.
20 hours ago20 hr pa ima mane ali ima i neke vrhunske kvalitetedanas bi iza divca pricali da je los defanzivac
20 hours ago20 hr 16 minutes ago, MiddleClass said:Otkad je Izundu los defanzivac?Sudije kad vide novajliju u EL sviraju mu i pre podbacivanja, to je sad pregrmeo.
20 hours ago20 hr 42 minutes ago, uini said:ja ne mislim da su motley i izundu slicni, osim sto im je forte napadObojica znaju prelako da ulaze u problem sa faulovima i obojica su losi defazivni centri.E sad da li ce to biti problem u konacnici ne znam.Al sad zamisli postavu Nwora(Batler)-Cima-Motley(Izunudu).
19 hours ago19 hr nije baš tako jednostavno. kao što sam napisao gore, izundu ima neke fantastične segmente u defanzivi, dok su neki drugi borderline očajnial ne možeš imati sve Edited 19 hours ago19 hr by uini
18 hours ago18 hr Krenuo Teo po kapitalca pleja. Septembar je blizu... svaki otpadak iz nba je bolji od ovih EL skartova
16 hours ago16 hr 4 hours ago, MiddleClass said:David KrämerVaistinu KremerJoš Janjatović i pali se mašina
15 hours ago15 hr 56 minutes ago, Sokrat said:Još Janjatović i pali se mašina I onda dođe Kanjevac i sve razjebe.
15 hours ago15 hr 3 hours ago, uini said:nije baš tako jednostavno. kao što sam napisao gore, izundu ima neke fantastične segmente u defanzivi, dok su neki drugi borderline očajnial ne možeš imati svei am praying that you are right my brother. Ja bih najvise voleo da ispadnem da nisam upravu i da dodjem ovde i kazem jeo sam forumska govna.
15 hours ago15 hr Nadam se da je klub pazljivo uzeo u obzir karakter ovog indijanca Motley-a, te da nije dobrim delom iznudjeno resenje, pa se preslo preko raznih budalastina tek tako. Od onog hapsenja u Bugarskoj, provaljivanja zandara u gajbu u Tel Avivu s onim kurvama, samoinicijativne paljbe iz Izraela, ne bi valjalo da kopiramo komsiluk u izboru mentalno nestabilnih sportista. Kad smo do sada bili prilicno dobar primer, valjalo bi tako i da ostane.