June 12Jun 12 Sve čega se pogana radikalska ruka dohvati mora se raspasti u prah i pepeo.To je aksiom.
June 13Jun 13 Daba https://www.rts.rs/radio/radio-beograd-1/5967445/-price-o-jugoslovenskoj-kosarci-1945-1991.html
June 13Jun 13 18 minutes ago, Segundo said:Ali paparazzi fotka iz kafica, sede Nikola Vucevic i.... pazi sad.... Bagzi 😂Našli se da Vooch plati članarinu za teretanu
June 13Jun 13 Vučević je bar 10 puta izjavio da ne da neće u Zvezdu nego neće u Evropu.Ali šta fali da se ložimo...
June 13Jun 13 18 minutes ago, JPM said:Vučević je bar 10 puta izjavio da ne da neće u Zvezdu nego neće u Evropu.Ali šta fali da se ložimo...Prvo, niko se ovde ne lozi, malo se smejemo, jer se nasao bas sa Bagzijem. Mozda se znaju iz teretane, sto rece sokrat.A drugo, nisi potpuno u pravu da nece u Evropu. Tacno je da nije hteo pre 2, prosle, pa skoro sigurno nece ni ove godine. Ali osim sto sam citao (aj moze da se kaze da je neko izneo nasminkane reci), slusao sam ga vise puta kada govori na tu temu i uopste ne odbacuje mogucnost povratka u Evropu, pre svega u Zvezdu, kada za to dodje vreme. A vreme ce doci kada vise ne bude smatrao da ima mesta u NBA. A jos uvek smatra da ima. Svestan je vise nego bilo ko od nas gde mu je mesto, sta moze da ocekuje u godinama koje ima, nije bezobrazan da obecava nesto, ali uopste nije u fazonu "to se nikada nece desiti, ne lozite se".
June 13Jun 13 1 hour ago, JPM said:Nisam rekao ovde. Lože nas dnovinari.čoveku je sve u Americi.Ali koliko danas rece da planiraju selidbu u Beograd po zavrsetku karijere. Vezan je za CG, ali zivot sa porodicom planira ovde.
June 13Jun 13 Doci ce tacno onakav kakvog ga ocekujemoMator, skup i povredjen Edited June 13Jun 13 by Ratamahatta
June 13Jun 13 a sada nešto potpuno drugačijeKada se podvuče crta ispod svih trenutnih glasina, ime Treviona Vilijamsa izbija u prvi plan kao apsolutno najrealnija opcija Crvene zvezde za letnji remont u reketu. Crveno-belima je preko potrebna „petica“ sa ozbiljnim fizikalijama, a Vilijams donosi upravo ono što stručni štab traži – dominaciju u skoku, čvrstinu pod obručem i ogromnu energiju u oba smera.Treviona sam preporučivao na forumu još pre dve godine dok je igrao u Bundesligi mada ako ga reklamiraju kao fizički dominantnu micku zver pod košem, bojim se da će biti dosta razočaranih. meni se čini kao lagani mekani pass-first centar ™ Edited June 13Jun 13 by levi