June 10Jun 10 6 hours ago, uini said:meni je devonte graham. šalim se, naravno, i meni je među omiljenijima koje sam gledao u zvezdi, malo ispod stratosa perperoglua, mwilla i nekih kojih se sad ne sećam.edit i tarence kinsey, daklem, bolomboi mi je u top5Beše neki Kvinsi Miler.
June 10Jun 10 5 minutes ago, sigurnost said:Beše neki Kvinsi Miler.meh, kratko bio, odigrao za svoju statistiku, neomiljen među saigračimasvaka čast na loženju, ali ovi gore ljudi su drugi nivo sasvim
June 10Jun 10 3 minutes ago, levi said:meh, kratko bio, odigrao za svoju statistiku, neomiljen među saigračimasvaka čast na loženju, ali ovi gore ljudi su drugi nivo sasvimZa mene najbolji igrač kojeg sam gledao u Zvezdi since 1979.
June 10Jun 10 faca coveka koji zbog prokletih para mora da se seli iz prelepe malage u bg i da komunicira sa drcelom svaki dan: Edited June 10Jun 10 by Кристофер Лумумбо
June 11Jun 11 Ibon je u totalnoj agoniji, spominjao da mora da misli na mentalno zdravlje i zaputi se mrtav-ladan ovamo.Ja odradim jači prep kad idem u samoposlugu.
June 11Jun 11 Author Pa šok-terapija, klin se klinom izbija.Na stranu to, lepo je kad se neko ovoliko raduje što dolazi kod tebe, entuzijazam pršti. Moraće Drčela da ga sačeka ovalom pečenja.
June 11Jun 11 3 hours ago, kralj said:Ibon je u totalnoj agoniji, spominjao da mora da misli na mentalno zdravlje i zaputi se mrtav-ladan ovamo.Ja odradim jači prep kad idem u samoposlugu.Ovde neće morati da misli. Poludeće.
June 11Jun 11 12 hours ago, kralj said:Ibon je u totalnoj agoniji, spominjao da mora da misli na mentalno zdravlje i zaputi se mrtav-ladan ovamo.Ja odradim jači prep kad idem u samoposlugu.Ovde je mentalno zdravlje imala samo pokojna Ljubica
June 12Jun 12 Ugovor 1+1 sezona, a Mozzart prenosi da je ovih +1 igraceva opcija.Sa druge strane izvori iz Izraela kazu da potpisuje za Makabi isto 1+1 sezona gde je +1 igraceva opcija.
June 12Jun 12 17 minutes ago, Borca said:Ugovor 1+1 sezona, a Mozzart prenosi da je ovih +1 igraceva opcija.Sa druge strane izvori iz Izraela kazu da potpisuje za Makabi isto 1+1 sezona gde je +1 igraceva opcija.Mozda ce na dvojnu registraciju..