June 2Jun 2 Francuska snabdeva pola mundijala igračimaPlayers who will not represent their country of birth in the World Cup
June 3Jun 3 1 hour ago, papapavle said:Da ne brojim, jel za Curazao ima iko da je rođen na ostrvu?Ovaj iz Šefild Jun, ostali svi valjda u Holandijihttps://en.wikipedia.org/wiki/Tahith_Chong
June 3Jun 3 15 hours ago, levi said:Francuska snabdeva pola mundijala igračimaLePenci bi rekli "vraća ih kućama".Počinje da me radi boginjin hajp, sad mi krivo što nema nas na Mundijalu. E jesmo slepci...
June 3Jun 3 Curacao su bivši Holandski antili, ako se ne varam ™verovatno su liberalizovali dobijanje drzavljanstva za potomke plus prosirenje wc i eto je Holandija C na prvenstu. a ni A nije više neka sila Edited June 3Jun 3 by levi
June 3Jun 3 @sasha Nema veze, uvek izduvamo ali smo bar tamo.Ne znam šta ovo pokušava Paunović ali 3:0 u prijateljskoj protiv Zelenortskih ostrva ne deluje obećavajuće. Edited June 3Jun 3 by Valk
June 3Jun 3 Tu se uzgaja sorta pomorandze od koje se pravi onaj Blue Curacao liker, sto ide u Blue Lagoon Edited June 3Jun 3 by Midžeta