Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Svetsko prvenstvo u fudbalu - SAD 2026. - opšta tema

Featured Replies

1 hour ago, Tsai said:

Uspeo je i da postigne najprevarantskiji gol svih vremena fantom

Tacno. U 5 minuta je postigao najprevarantskiji i najbolji gol na WC ikad...

• Replies 699
  • Views 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikodije
    Nikodije

Ovo silovanje Iranaca svakako ulazi u istoriju beščašća. Irancima svaka čast na dostojanstvenom držanju. Velika nacija.

• Zadao sam mu da napise monolog o odlasku u klonju kao da je pisao Aca Informacija

• Takoe, a sudiju osvežavaju u bunaru.

Posted Images

tako je to kad igraš na kokainu

loop python GIF

Jel tačno da je imao nadimak Primadona?

Edited by Milošica

Važi, ono što je on fasovao po nogama je insta death na counteru.

Fudbalski Radmilo Mišović

Evo jedno pitanje za Rata tata matu

Koja je prva odluka ikad koja je donesena na osnovu video tehnologije na WC?

Lako je pitanje za @Ratamahatta

Nemam pojma

Mislim da je na CC 2017 bilo nesto oko Kokorina, Rusija Mehiko tako nesto

Na SP se secam da peder nije teo da svira double penetration na debelom Mitrovicu

Da su tako prikljestili Lautara neki dan sviro bi penal, pa ako ga Mesi promasi sviro bi da ponovi

Edited by Ratamahatta

Ranije jos fantom

Zidan Materaci?

"Na ovaj dan prije 20 godina biti u Berlinu bila je vec privilegija, a prenositi sa drevnog stadiona Olimpijade 1936 finale Mundijala pored Maradone koji je prenosio za spansku televiziju jos 100 puta veca. Jos Italija postala cetvrti put sampion svijeta i "Au revoir Zinedine Zidane" odjekivalo cijele noci, do 8 ujutro. A dogadjaj po kojem se vjecno pamti, sukob Zidan-Materaci dozivio sam na poseban nacin. Italija je napadala 50 metara daleko odatle; ali sam nastavio da ih gledam i vidio sta je uradio Zidan... a poslije sam vidio da su svi komentatori bili u zabludi, nagadjali sta se desilo, kao i sudija Argentinac Elizondo i cijeli stadion. A onda se na velikom semaforu prikazao incident i nastao je kolektivni uzdah cudjenja. Ali tada nije postojao zakon tehnologije, nije se moglo odluciti nista na osnovu snimka, bizarna situacija. Elizondo se pravio da dobija sugestiju svog pomocnika koji isto nista nije vidio i potrcao do njega. Cetvrti sudija je bio Spanac Medina Kantaleho, a njemu su sve objasnili dvojica supervizora FIFA, on se umijesao i Elizondo nije imao kud nazad. Bila je to prva VAR odluka, 11 godina prije uvodjenja VAR-a. Zidan crveni karton i kraj karijere."

Secam se kad je bila ona flash igrica posle toga, drkni Materacija

To je jedino finale koje nisam gledao, jer se preklapalo sa Pet Shop Boysima na EXITu, a iz nekog razloga sam mrzeo i francusku i italijansku reprezentaciju tada, sad mi malo zao. Francuze nisam podnosio jer sam 1998 navijao za Ronalda, a Italijane jebem li ga sto

Cetiri godine kasnije smo na tvrdjavi gledali Spanija - Holandija pa kasnili na Faith no more

6 minutes ago, Tsai said:

To je jedino finale koje nisam gledao, jer se preklapalo sa Pet Shop Boysima na EXITu, a iz nekog razloga sam mrzeo i francusku i italijansku reprezentaciju tada, sad mi malo zao. Francuze nisam podnosio jer sam 1998 navijao za Ronalda, a Italijane jebem li ga sto

Cetiri godine kasnije smo na tvrdjavi gledali Spanija - Holandija pa kasnili na Faith no more

Zar nisi i 2014 bio na egzitu za vreme finala Arg-Ger pa se skenjao načisto i otišao kući? fantom

Jesam, al sam gledao , na reggae stageu.

2006 nisam gledao, nego bio u prvom redu na pet shop boysima

Pogledajte/razmislite gde se na karti nalaze učesnice 1/4 finala osim Argentine.

Nisu čista posla.