Thursday at 10:464 days 1 hour ago, Tsai said:Uspeo je i da postigne najprevarantskiji gol svih vremena Tacno. U 5 minuta je postigao najprevarantskiji i najbolji gol na WC ikad...
Thursday at 10:584 days Jel tačno da je imao nadimak Primadona? Edited Thursday at 11:074 days by Milošica
Thursday at 11:084 days Evo jedno pitanje za Rata tata matuKoja je prva odluka ikad koja je donesena na osnovu video tehnologije na WC? Lako je pitanje za @Ratamahatta
Thursday at 11:104 days Nemam pojmaMislim da je na CC 2017 bilo nesto oko Kokorina, Rusija Mehiko tako nestoNa SP se secam da peder nije teo da svira double penetration na debelom MitrovicuDa su tako prikljestili Lautara neki dan sviro bi penal, pa ako ga Mesi promasi sviro bi da ponovi Edited Thursday at 11:124 days by Ratamahatta
Thursday at 11:534 days "Na ovaj dan prije 20 godina biti u Berlinu bila je vec privilegija, a prenositi sa drevnog stadiona Olimpijade 1936 finale Mundijala pored Maradone koji je prenosio za spansku televiziju jos 100 puta veca. Jos Italija postala cetvrti put sampion svijeta i "Au revoir Zinedine Zidane" odjekivalo cijele noci, do 8 ujutro. A dogadjaj po kojem se vjecno pamti, sukob Zidan-Materaci dozivio sam na poseban nacin. Italija je napadala 50 metara daleko odatle; ali sam nastavio da ih gledam i vidio sta je uradio Zidan... a poslije sam vidio da su svi komentatori bili u zabludi, nagadjali sta se desilo, kao i sudija Argentinac Elizondo i cijeli stadion. A onda se na velikom semaforu prikazao incident i nastao je kolektivni uzdah cudjenja. Ali tada nije postojao zakon tehnologije, nije se moglo odluciti nista na osnovu snimka, bizarna situacija. Elizondo se pravio da dobija sugestiju svog pomocnika koji isto nista nije vidio i potrcao do njega. Cetvrti sudija je bio Spanac Medina Kantaleho, a njemu su sve objasnili dvojica supervizora FIFA, on se umijesao i Elizondo nije imao kud nazad. Bila je to prva VAR odluka, 11 godina prije uvodjenja VAR-a. Zidan crveni karton i kraj karijere."
Thursday at 12:394 days To je jedino finale koje nisam gledao, jer se preklapalo sa Pet Shop Boysima na EXITu, a iz nekog razloga sam mrzeo i francusku i italijansku reprezentaciju tada, sad mi malo zao. Francuze nisam podnosio jer sam 1998 navijao za Ronalda, a Italijane jebem li ga stoCetiri godine kasnije smo na tvrdjavi gledali Spanija - Holandija pa kasnili na Faith no more
Thursday at 12:474 days 6 minutes ago, Tsai said:To je jedino finale koje nisam gledao, jer se preklapalo sa Pet Shop Boysima na EXITu, a iz nekog razloga sam mrzeo i francusku i italijansku reprezentaciju tada, sad mi malo zao. Francuze nisam podnosio jer sam 1998 navijao za Ronalda, a Italijane jebem li ga stoCetiri godine kasnije smo na tvrdjavi gledali Spanija - Holandija pa kasnili na Faith no moreZar nisi i 2014 bio na egzitu za vreme finala Arg-Ger pa se skenjao načisto i otišao kući?
Thursday at 13:104 days Jesam, al sam gledao , na reggae stageu.2006 nisam gledao, nego bio u prvom redu na pet shop boysima
Thursday at 13:594 days Pogledajte/razmislite gde se na karti nalaze učesnice 1/4 finala osim Argentine.Nisu čista posla.