Saturday at 17:182 days Jel se samo nagađa da će narandžasti babun da dodeljuje pehar ili to ima nešto zvanično? Šta je on neki kralj, šta li? Zašto ne Carney, zašto ne ona meksička carica od predsednice?
Saturday at 17:402 days Pa prvo su ugrabili finale da se igra kod njih pa onda, logično, i dodelu trofeja.Kakav je to neopevani razbojnik, rekoh već da jedino nade polažem u Špance da bi ga eventualno odjebali za to.
Saturday at 18:342 days Ma jasno, nego me zanimalo da li je zvanično najavljeno ili se samo očekuje kao prirodan sled. Našao sam, ipak zvanično. https://www.espn.com/soccer/story/_/id/49154827/donald-trump-present-world-cup-trophy-final-fifa-boss-gianni-infantino-confirmsU suštini sam oguglao na njegove majmunluke i više mi idu na živce oni koji mu povlađuju i uvlače se u bulju zarad oportunizma kao ovaj ćelavi ljigavac. Ako usvoji Španija neće ga iskulirati jer to nije njihova bitka, mislim na sportiste i njihov savez. Opet ne bi ni Trampari smetalo da njima dodeli pehar jer on pre svega voli da se slika sa pobednicima. U svakom slučaju još jedna bruka i sramota u najavi, poput onog photo bomb bizara sa Čelzijem. I neka.
Saturday at 20:252 days 1 hour ago, bios said:Ako usvoji Španija neće ga iskulirati jer to nije njihova bitka, mislim na sportiste i njihov savez. Opet ne bi ni Trampari smetalo da njima dodeli pehar jer on pre svega voli da se slika sa pobednicima.Ma opet je pre par dana srao po Španiji i Špancima, u svom nemuštom "they're terrible people, very BAD" stilu, bukvalno da se usereš.Znam da nije na igračima da se nadgornjavaju sa majmunom, kakav je mentol ko zna šta može da im priredi. Nego onako ja to, za sebe.Je l' beše u Kataru šeik/emir isto učestvovao u dodeli?E"Donald Trump to present World Cup trophy at final, FIFA boss Gianni Infantino confirms" Edited Saturday at 20:272 days by Valk
Saturday at 21:282 days neki neodgovorni i senzacionalistički tw nalozi pišu da je patio od depresije i kače snimak slavlja u svlačionici JA gde on navodno sedi sam dok ostali slave
Sunday at 14:191 day https://www.lemonde.fr/en/football/article/2026/07/12/former-spanish-pm-rajoy-makes-racist-remarks-about-france-s-football-team_6755395_130.html?srsltid=AfmBOooVVRVXfc9dbgCudCAJGgHFnl5xdftM6JbrMoiZtIsno-9mIefoSto se mene tice za navijam za Francusku do kraja. Koja je ovo ljudska beda, spanskom timu to ic ne trebe, ali da se ocesu malo…Videli da se Donald kuje, pa digli i oni nogu…Fuj.. Edited Sunday at 14:201 day by Moonwalker
Sunday at 14:221 day Kako je španski tim kriv za to što neki ekstremni desničarski političar mentol iznosi rasističke komentare?
Sunday at 14:241 day Pogotovo u vreme kada aktuelna spanska vlast svima drzi cas iz principijelnosti i postovanja
Sunday at 14:341 day Ko kaze da je kriv spanski tim? ... spanskom timu to ic ne treba... sigurno to ne znaci. Ajde da je na neku korist timu, pa da razumes desnicarsku/rasisticku budalu u nekom 0.1 procentu, ali ni to ga ne opravdava.
Sunday at 14:351 day 12 minutes ago, Valk said:Kako je španski tim kriv za to što neki ekstremni desničarski političar mentol iznosi rasističke komentare?A pa to nije ekstremna desnica, to je ova satro normalna…Ironija je da su svi igraci osim trojice rodjeni u Francuskoj, od toga jedan ili dva van jer su im ocevi igrali u inostranstvu.I jos jedan komentar na Marokance koji sam procitala.Vecina ili gotovo svi rodjena u Evropi od roditelja imigranata i bio komentar kako su eto Evropljani, iz evropske fudbalske skola i sad kao igraju za Maroko.Jbt ta deca i ljudi, sta god da urade i za koga god da igraju ne mogu da pobegnu od kompleksasa i oportunista koji jure glasove istih. Edited Sunday at 14:421 day by Moonwalker
Sunday at 14:581 day 21 minutes ago, radnik said:... spanskom timu to ic ne treba..."Ali da se očešu i oni malo" je nespretno nadovezivanje u pluralu, ali evo Moon je posle pisala podrobnije pa je jasno da želi da navija ZA Fra a ne PROTIV španskih fudbalera.Svako navija za koga hoće, normalno, u to se ne mešam.
Sunday at 15:241 day 14 minutes ago, Valk said:"Ali da se očešu i oni malo" je nespretnoDa se ocese njihova politicka desnica o cinjenicu da je spanski tim svetlije puti…Hoce li laf da sprema sut kartu onoj dvojici vrhunskih talenata i klinaca iz spanskog tima? Onaj mali Yamal je isto kao i Mbbape mix jednog roditelja poreklom iz zemlje Magreba i drugog iz podsaharske AfrikeNe znam da li se shvata koliki ce biti broj talentovane dece naseg porekla u raznim sistemima evropskih sportskih skola obzirom na emigraciju.Ne mogu svi da finansiraju deci skijanje, tenis i ne znam sta jos od skupih sportova, nije svuda kosarka razvijena.Ali fudbal se igra svuda. Edited Sunday at 15:261 day by Moonwalker
Sunday at 15:311 day Nakon Meksika '70 i Italije '90, tek treći Mundijal u istoriji u kome polufinala igraju isključivo bivši svetski prvaci.1970: Brazil, Italija, Nemačka, Urugvaj;1990: Nemačka, Argentina, Italija, Engleska;2026: Francuska - Španija; Engleska - Argentina.edit: Prvi put u istoriji kada se to dogodilo, Engleska je prestala biti aktuelni svetski prvak sa titulom iz 1966-te... Edited Sunday at 15:341 day by Ajant23
Sunday at 17:491 day 2 hours ago, Moonwalker said:Hoce li laf da sprema sut kartu onoj dvojici vrhunskih talenata i klinaca iz spanskog tima? Onaj mali Yamal je isto kao i Mbbape mix jednog roditelja poreklom iz zemlje Magreba i drugog iz podsaharske AfrikeDrugi klinac je Vilijams, to je drevno špansko prezime .