Thursday at 07:354 days 5 minutes ago, Valk said:Veži učkur u čvor, ko Sekula.Ma najebao sam. Već ga vidim.
Thursday at 07:384 days 8 minutes ago, kralj said:Maradona je uspeo da na SP u istoj zemlji natera da domaća publika zviždi njegovoj himni samo zbog njega, a svega 200 km južnije da pola stadiona domaćina navija za njega protiv svoje reprezentacije. Kakve kurčeve zlatne lopte. Bog fudbala, ovi tvoji su amfilohijad i porifirija.Osisas mu rep, isti Lewandowski Edited Thursday at 07:404 days by Ratamahatta
Thursday at 07:564 days 18 minutes ago, kralj said:Ma najebao sam. Već ga vidim.Nisi, svako ima svoje kvalitete, svoj humor, svoju jedinstvenost... A Rata te zove na svoje igralište, ali ne moraš da igraš po njegovim pravilima.
Thursday at 08:504 days @RatamahattaTo da je ADM potcjenjen nije tacno, jbg. Argentincima je on u top 4 svih vremena. Mesi i Maradona pa onda ADM i Di Stefano.1 hour ago, Krampa said:vise izgleda onako mutav sa ponizim iq ali to je valda slika za medijeMaradona da je ziv bi sad bio u Palestini i pricao o genocidu. Mesi je jebeni milijarder koji nema stav. Valjda ga je strah da ne izgubi dodatni milon od reklama. Picketina sa 0 harizme. Edited Thursday at 08:564 days by MiddleClass
Thursday at 09:054 days Potcenjen je u svijetuMeni Bejbl npr. nikad ne bi bio iznad njega, kao ni Nejmar, Vinicijus, Roben, Riberi...Nema marketingA i koji ce mu kurac, ima sveSto se Maradone tice pricam o terenu i fudbalu, van terena je caca za skoro sve. 99% su idioti i/ili roboti a on je cojkI za njega mi je zao sto je Argentinac Edited Thursday at 09:084 days by Ratamahatta
Thursday at 09:344 days 2 hours ago, kralj said:Ma kakvi, po Maradoni se zove onaj nightmare level, nedostižan za ostale u smislu prajma. Dugovečnost i ostale đokovićizme ako uzmemo u obzir ok, samo meni to malo dosadno. Ja ni seriju ne mogu ako ima 3+ sezone, voleo bih i da iste igrače ne gledam decenijama.Maradona je uspeo da na SP u istoj zemlji natera da domaća publika zviždi njegovoj himni samo zbog njega, a svega 200 km južnije da pola stadiona domaćina navija za njega protiv svoje reprezentacije. Kakve kurčeve zlatne lopte. Bog fudbala, ovi tvoji su amfilohijad i porifirija.Uspeo je i da postigne najprevarantskiji gol svih vremena
Thursday at 09:394 days 33 minutes ago, Ratamahatta said:Potcenjen je u svijetuAli je odigrao legendarnu ulogu u "Ko to tamo peva" kao muzicar
Thursday at 10:004 days @kud u maglu Simoviću i @Mindaugas Žukauskas Jel možete otvoriti teme i za ostale tekme četvrtfinala da imamo šta da smatramo 🤭
Thursday at 10:394 days Dajte onaj mim sa naočarama, da na jednom delu bude Željko a na drugoj Ratko.
Thursday at 10:394 days 1 hour ago, MiddleClass said:@RatamahattaTo da je ADM potcjenjen nije tacno, jbg. Argentincima je on u top 4 svih vremena. Mesi i Maradona pa onda ADM i Di Stefano.Maradona da je ziv bi sad bio u Palestini i pricao o genocidu. Mesi je jebeni milijarder koji nema stav. Valjda ga je strah da ne izgubi dodatni milon od reklama. Picketina sa 0 harizme.a batistuta?
Thursday at 10:404 days Koliko sam skapirao, poseban sentiment gaje prema Kempesu. Odmah iza Maradone i Mesija. Edited Thursday at 10:484 days by Milošica