Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Svetsko prvenstvo u fudbalu - SAD 2026. - opšta tema

Featured Replies

@Ratamahatta ziga. koja si ti memorija. ja se ne sećam šta sam ručao prekjuče. za juče znam, tanjir je u sudoperi.

• Replies 699
  • Views 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikodije
    Nikodije

Ovo silovanje Iranaca svakako ulazi u istoriju beščašća. Irancima svaka čast na dostojanstvenom držanju. Velika nacija.

• Zadao sam mu da napise monolog o odlasku u klonju kao da je pisao Aca Informacija

• Takoe, a sudiju osvežavaju u bunaru.

Posted Images

Ti čitaš ove njegove čaršafe?

To su čaršafi ljubavi.
Kad čovek iskreno voli i ulaže emocije onda to i pamti...

S ovog i prethodna 2 mundijala nemam bas cega posebno ni da se secam osim nase tekme s Kamerunom koja je bila do jaja. Kao da gledam kako mi postar jebe bivsu zenu

Nit sam puno gledo, nit me puno zanima, a i to vise nije isti sport otkad je VAR-a, 5,6 izmena i sad ovih zajebancija s 4/4, ponistavanjem golova po diskreciji i ukidanjem suspenzija jer je neko tako reko

Growing up is giving up

2002 je bio poslednji staaaaari fudbal, 2014 poslednji pravi fudbal, ovo sad je najobicnije decije sranje

@đorđe geprat Ja se sad ne secam sta je bilo u 1/16 pre par dana, nisam neke tekme ni highlights pogledao. Kolumbija - Gana i Svica - Alzir/Svica - Kolumbija ni sekund

Necu gledati ni Mesija protiv Drenice, zabole me metar kurcine da ucestvujem u tome

Ali se zato secam da je Pinilja u produzetku odvalio precku, a onda promasio i penal, a uvo ga celavi Sampaoli da resi tekmu protiv Brazila 14. I resio je

Edited by Ratamahatta

Rata je vise zaboravio nego sto ce Roberto Martinez ikad znati

Nadam se da ce preuzeti Argentinu, Englesku ili Francusku posle turnira

That reminds me, sad tek kad fali

ADM je u top 10 igraca u ovom veku, strasno potcenjen igrac. I to samo jer izgleda kao onaj stariji cigan iz Ko to tamo peva

Sve do 2022. on harmoniku, a Mesi ono toing toing

Jedino u Mancesteru nije valjo, ostatak karijere je iskido i cinio sve timove u kojima je igrao mnogo boljim. Bio je kljucni igrac Reala kad su uzeli onu prvu LS posle dugo vremena, u Benfiki pre toga je nosio sve, u PSZ isto, kakav crni Ibro ili Nejmar

Visestruko dokazan u najvecim klubovima, najvecim utakmicama i jedan od retkih argentinosa koji nije tipicno antipatican. Nije ni nesto prljav ni neki narocit simulant koliko se secam. Rekao bih da je najposteniji tamo odnji

Odlican nosac pritiska i odlican tehnicar. 10/10. Ni takvi se ne radjaju cesto

Aguero je treca takva zivotinja, covek je dao 350 komada u karijeri zbirno u Primeri, PL, evrokupovima i repstaciji. Imao je tu veliku nesrecu da se razboli pred osvajanje LS i SP i ostane suva kurca. Secam se kad ga je Atletiko preplatio, mislio sam sta rade ove budale, kad sam ga prvi put video mislio sam da ce od njega biti Joao Felix ili Pato, kad ono medjutim.

Hot take: sva trojica su bolji igraci od Maradone

I Tevez je bio strasan igrac, ali manje od ove trojice

Edited by Ratamahatta

Jedna znaci totalno divlja i nepredvidiva reprezentacija koju na svakom prvenstvu prate sranja sta god da uradi. Neverovatni su. Nekad ih mrzim, nekad ih volim D

Čuj Di Maria bolji od Maradone.

Kod tebe se još nije rashladilo. sleep

U Kataru sam navijao zanji u finalu jer mi bilo zao da u dvoboju Mesi - Penaldo ovaj nema boginju kao upper hand

A i da konacno izadje iz senke Maradone

A bilo mi i smor da neko odbrani titulu. Ovaj put ako budu igrali FRA - ARG finale, navijacu za Barkolu, to mi je ljubimac medj tih 50+ precenjenih vreca kostiju, krvi i mesa

Bese protiv Poljaka sudija izmislio penal u Kataru? Pa Mesi i to promasio? Ne secam se tacno, u prvom kolu su ih karali arapi pa sam pisao jedan dobro prihvacen traktat o tamosnjem fudbalu, a u trecem su jedva nekako probusili Ochou. Ako se dobro secam, X bi ih izbacio, dobili su 2-0, oba u drugom. Drugi pred kraj kad je Sinaloa krenula kurcom na after

Edited by Ratamahatta

1 minute ago, kralj said:

Čuj Di Maria bolji od Maradone.

Kod tebe se još nije rashladilo. sleep

Vec si implicitno prizno da Mesi i Aguero jesu wub

Uspecu da te ubedim da je i ADM, kao onaj dan za Bolomboja

Edited by Ratamahatta

Kralju, sam pao sam se ubio.

Sad drži gaće.

Ma kakvi, po Maradoni se zove onaj nightmare level, nedostižan za ostale u smislu prajma. Dugovečnost i ostale đokovićizme ako uzmemo u obzir ok, samo meni to malo dosadno. Ja ni seriju ne mogu ako ima 3+ sezone, voleo bih i da iste igrače ne gledam decenijama.

Maradona je uspeo da na SP u istoj zemlji natera da domaća publika zviždi njegovoj himni samo zbog njega, a svega 200 km južnije da pola stadiona domaćina navija za njega protiv svoje reprezentacije. Kakve kurčeve zlatne lopte. Bog fudbala, ovi tvoji su amfilohijad i porifirija.

2 minutes ago, Valk said:

Kralju, sam pao sam se ubio.

Sad drži gaće.

Ne pomaže tu ni jači lastiš ni švajs aparat.

Veži učkur u čvor, ko Sekula.

8 hours ago, Valk said:

Mi ne znamo za ovo da je ćutljiv a tek pa nerazborit (wtf, otkud ovo).

vise izgleda onako mutav sa ponizim iq ali to je valda slika za medije