July 7Jul 7 On 10. 6. 2026. at 23:34, JohnnyD said:BTW, Portugalci su ga najebali jos jedno veliko takmicenje - Ronaldo ce opet morati da igra svih 90 minuta, a na proslom svetskom i evropskom dao je UKUPNO 1 gol, a svaku je igrao celu. Evo sad cim je izasao protiv Nigerije, Portugal dao gol.Zao mi je, iskreno, sto sam bio u pravu. Uvek sam u proslosti navijao za Portugal, pogotovu 2006. kad je Ronaldo tek startovao, i nije imao to "breme" popularnosti i nagomilanog egoizma, vec je bio nalozeni klinac koji doprinosi timu i svojim individualnim kvalitetima, uz zveri pored njega kao sto su Figo i Rui Costa. Nije ni cudo sto su tad najdalje dogurali, u cetvrtfinalu jednostavno nisu mogli sa tadasnjim domacinima Nemcima.
July 7Jul 7 Pomesao je sa Eurom 2008. kad je Portugal bio favorit protiv Nemaca u 1/4finalu. Nemci pride izgubili od Hrvata u grupi (prva velika Rakiticeva utakmica).Medjutim blistao Svajnstajger na desnom krilu, blistala I tadasnja njegova verenica Sara na tribinama.
Wednesday at 17:275 days jel zna neko koliko košta parižanina ovo SP. prevoz, smeštaj, hrana, karte (min cena)može li 50$ dnevno za sitnice?
Wednesday at 18:165 days 49 minutes ago, đorđe geprat said:jel zna neko koliko košta parižanina ovo SP. prevoz, smeštaj, hrana, karte (min cena)može li 50$ dnevno za sitnice?može pereca i flašica vode
Wednesday at 18:305 days OK i koliko to može sve skupa da izađe. videh na stadionima mnogo ljudi iz ne baš bogatih zemalja.dakle, koliko je koštalo parižanina da dođe u USA, prevozi se od grada do grada da gleda utakmice sa najjeftinijom kartom, spava i hrani se tako što nađe jeftino, popije čašu - dve vina dnevno uz/mimo obroka i kupi neki suvenirčić.
Wednesday at 18:445 days 4 minutes ago, đorđe geprat said:OK i koliko to može sve skupa da izađe. videh na stadionima mnogo ljudi iz ne baš bogatih zemalja.dakle, koliko je koštalo parižanina da dođe u USA, prevozi se od grada do grada da gleda utakmice sa najjeftinijom kartom, spava i hrani se tako što nađe jeftino, popije čašu - dve vina dnevno uz/mimo obroka i kupi neki suvenirčić.1.5k povratna avionska karta Pariz - negde u USA, interne avionske karte, još oko 2K, recimo, a verovatno i više, ako gleda sve utakmice francuske karte za njih verovatno 15-20K, jer će ići do finala... Smeštaj, u OK hotelima, 100€ noćenje*30 dana, 3K ukupno, za jelo i piće, da kažemo još 2-3K, zavisi koliko jede, gde jede, kako jede, ali kad je iskeđširao 20K za karte, sigurno ne jede u meku... razni prevozi, zavisi od načina, sigurno 1K, a verovatno i više...dakle ako gleda sve utakmice francuske 40K+ evraAKo je otišao na 10 dana da pogleda 3 utakmice, možda prođe sa 15-20K...U Kataru , 2022, 8 dana bio, gledao 6 utakmica, sve sa avionskim prevozom, bilo oko 3K, ali sam sapavao u navijačkom selu, ne u hotelu (i bila je jako dobra zajebancija, 100 puta bolje nego da sam bio u nekom uštogljenom hotelu)...Prošle godine sam mislio da odem u USA bar na 2-3 utakmice, kad sma sve sračunao, odlučio sma da ne moram baš svako sranje da vidim uživo... Edited Wednesday at 19:065 days by radisa
Wednesday at 18:515 days Pa dobro, ovo su cene karata preko stubhub tapkaroša. Imale su valjda kao i na svakom prvenstvu karte preko nacionalnih federacija. Ovo sve ostalo što kaže Radisa, stoji. Ne moraš baš da jedeš jebeni pretzel od $15, ali parking tebe kao turistu od $30-$50 će sigurno da sačeka. Lokalci će možda i da se snađu za to. Sa druge strane prodavnica i avio letovi koji su nekad bili smešno jeftini, sad je i to otišlo u mp3. Inače ove cene hrana, piće, parking i slično na samom događaju nije WC ekskluziva. Svaki koncert, NBA, NFL… svuda je to ista klempa.
Wednesday at 18:525 days 15 minutes ago, đorđe geprat said:videh na stadionima mnogo ljudi iz ne baš bogatih zemalja.puna Amerika (i Kanada) dijasporaca svih boja. npr. Ekvadorci u Nju Džersiju i Filadelfiji bili na domaćem terenu, jer ima nekih 400K Ekvadoraca u njujorškom metro području. oni mogli da plate karte, a na utakmice se moglo vozom i metroom. Edited Wednesday at 18:565 days by Gandalf