Thursday at 20:204 days 20 minutes ago, Filozof manijak said:Zbogg Materacija više ništa neće osvojiti. Karma, jbgI uvek sam od tad mrzeo onog glumca Dzona Tortura jer je isti Materaci, covek ni kriv ni duzan Edited Thursday at 20:204 days by JohnnyD
Thursday at 20:214 days ko savetuje ovog Infantina da se ovoliko pojavljuje, jel i on ima neke Izrealce™ marktinške guruetotalno Vučić i Izrael na evroviziji fazon Edited Thursday at 20:224 days by levi
Thursday at 21:004 days 8 minutes ago, ultra plasticni said:koji belgijski drugi?On 7. 7. 2026. at 23:25, kud u maglu Simoviću said:zašto je belgijski dres ubedljivo najbolji na prvenstvu⬇️
Thursday at 21:464 days 1 hour ago, Filozof manijak said:Zbogg Materacija više ništa neće osvojiti. Karma, jbgNikad je u slucaju Italije trajalo 14 godina i onda su postali Prvaci Evrope
Thursday at 23:544 days Da i gledajuci trofeje potonjih 20 godina jedino su Spanija i Argentina ispred njih
Friday at 03:433 days On 8. 7. 2026. at 23:32, kud u maglu Simoviću said:imao sam danas godina kad sam saznao da su reklame na stadionu tj oko terena izvesne vbr(virtual board replecement). gledaoci u usa vide jednu reklamu, u evropi drugu, u aziji treću…
Friday at 05:153 days 5 hours ago, MiddleClass said:Da i gledajuci trofeje potonjih 20 godina jedino su Spanija i Argentina ispred njih To im je sve što će osvojiti dok Materaci ponizno ne zatraži oproštaj od Najvećeg
Friday at 09:343 days Author Da ste vi živi i zdravi, ta tehnologija je prvi put korišćena pre više od 10 godina.Virtual advertising was first introduced in football during the 2015 Audi Cup at the Allianz Arena in Munich. AIM Sport implemented the technology to digitally overlay advertisements on the stadium's perimeter boards, allowing different sponsors to be displayed to viewers in different broadcast regions.https://en.wikipedia.org/wiki/Virtual_advertising
Friday at 10:573 days 15 hours ago, dillinger said:Da ali ni za jedno pomenuto prvenstvo ne mozes reci da je titulu zasluzio neko drugi mimo postojeceg sampiona.Italijani 06 su imali jednu od tezih grupa koju su relativno lagano resili. Celo prvenstvo primili 1 autogol I 1 gol iz penala.Polufinale su bili dosta bolji a u produzecima su bas izdominirali. Niko ih nije nadigraoSudija im je poklonio penal protiv A Ustralije u zadnjem minutu. To je ono kad si Egipat jbg.Mislim da su zabari tad imali igraca manje, Groso je pao preko nekog, tu je poco njegov legacy a zavrsio se u finalu
Friday at 11:143 days Ali je zanimljiv kuriozitet to s penalima. Ladno sam zaboravio da ukljucim MEX 86, zaboravio sam da se i tad igrala 1/8 I to je jedini put otkad se igra bar osmina finala na SP da je osvojio tim koji nije pucao nijedan penal9x uzastopno se to nije desilo, videcemo da li i desetiOd 7 zivih pretendenata za trofej, jedino Spanci nisu pucali penal ovaj put Edited Friday at 11:303 days by Ratamahatta
Friday at 12:443 days On 9. 7. 2026. at 8:58, Ratamahatta said:Sve do 2022. on harmoniku, a Mesi ono toing toingDrombulje 😄
Saturday at 12:352 days South African Football In Mourning As World Cup Star Jayden Adams Dies Aged 25