June 29Jun 29 matori ljudi koji nemaju preveliki entuzijazam za moderan fudbal nisu odgledali veliki broj utakmica koje počinju u 3 ujutru, more at eleven Edited June 29Jun 29 by Pokojni Ruxin
June 29Jun 29 moram da napravim nekog AI Milana Zivadinovica da mi prenosi utakmice u snimku kad budem gledao ove od 3 ujutru
June 29Jun 29 1 hour ago, Emerald said:Na stranu politicke igre, primetio sam da je dosta ljudi prezasiceno fudbalom. Sada se koncetrisu na svoje sastave, ako ucestvuju na SP, ili filtriraju utakmice. To ono sto vidim oko sebe, ne tvrdim da je univerzalno tacno.Nije tacno. Ljudi su zeljni ovako necega, mene iskreno impresionira koliko su mladje generacije zalepljene za TV ovih dana. Posto ih fudbal I sport kakvim smo ga mi znali sve manje zanima (ne zanima ih Zvezda/Partizan kao generacije do 2000 cak ni Siti, Barsa kao ove kasnije)mislio sam da je sve gore medjutim ne, planeta je zeljnija nego ikada ovakvih hepeninga.To naravno nimalo neumanjuje Fifa-Infantino pokvarenost, uprkos njima popularnost je enormna Edited June 29Jun 29 by dillinger
June 29Jun 29 10 hours ago, Frank Pembleton said:E da ne zaboravim ovaj sada sistem je dożiveo debaklom utakmicom Austrije i Alżira ta ideja o 8 od 12 najboljih trećih gde ove ekipe koje igraju na kraju mogu da "crtaju" šta im treba .Ideja da timovi to neće učiniti ako im se prużi prilika je neverovatno naivna.Sve što treba znati je da pogleda ovu utakmicu ili bar zadnjih 15 minuta...namerno su to uradili da bi lakše progurtali sledeće proširenje bolje i 64 reprezentacije da bude ali da prva dva prolaze grupu i niko više, ovo nameštanje je nepodnošljivo
June 29Jun 29 Znam da se nece desiti jer pre svega umanjenje nikad nije u interesu ali iskreno 40 ucesnika, 8 grupa po 5 a da idu prva 2 iz svake bilo bi idealno. Tako najbolji opet imaju po 8 tekmi kao sad (a svi po min 4!), 2 od 5 da prolaze bilo bi extra klanje. Jedina boljka uvek jedan odmara u grupnoj fazi ali sta ima veze, nije prvi put na SP (do 82. druga faza je takva bila) Edited June 29Jun 29 by dillinger
June 29Jun 29 2 minutes ago, levi said:namerno su to uradili da bi lakše progurtali sledeće proširenje bolje i 64 reprezentacije da bude ali da prva dva prolaze grupu i niko više, ovo nameštanje je nepodnošljivoBeše i ono kad su skandinavci nerešenim izbacili Italiju, valjda...A i ovo da ti 4-5 dana čekaš da vidiš da li si se plasirao u drugu fazu...
June 29Jun 29 Na prvu...Bilo je "sumnjivih" rezultata na SP i ranije: Argentina-Peru 6-0 ('78) (izbacivanje Brazila na gol razliku), Španija-Severna Irska 0-1 ('82) ( jedini rezultat koji je obe ekipe vodio dalje, a izbacivao SFRJ) itd... Edited June 29Jun 29 by alkibijad
June 29Jun 29 ne postoji savršen sistem takmičenja, fudbalom se bave najgori ljudi na svetu, operisani od morala i od viteštva i ako postoji mogućnost da nameste i da prevare oni će to da urade, zato im treba svevsti mogućnosti za nameštanje na minimumzato volim snukeraše, tamo se igrač raspravlja sa sudijom i ubeđuje ga da promeni odluku na njegovu štetu jer on zna da je pogrešio a sudija nije video
June 29Jun 29 Ovo prvenstvo ce nadmasiti prvenstvo u Japanu/Koreji po uspehu svih domacina u odnosu na realnu snagu tih ekipa.
June 29Jun 29 jel Qatar jedini domaćin koji nije prošao grupu, od kad postoje grupe kakve znamo danas
June 29Jun 29 7 minutes ago, levi said:ne postoji savršen sistem takmičenja, fudbalom se bave najgori ljudi na svetu, operisani od morala i od viteštva i ako postoji mogućnost da nameste i da prevare oni će to da urade, zato im treba svevsti mogućnosti za nameštanje na minimumgodine utakmice trećeg kola za prolaz su igrane isti dan, ali ne i u istom terminu.utakmice trećeg kola za prolaz igrali su u različite dane. Sumnjiva je i utakmica Nemačka- Austrija 1-0 (izbacili Alžir na gol razliku). Edited June 29Jun 29 by alkibijad
June 29Jun 29 Sad kad smo usli u eliminacioni deo, jel postoji neki nalog na YT kao sto ima za NBA da samo da je hajlajtse a ne pise rezultat, za ove utakmiice sto se igraju u pola noci?
June 29Jun 29 10 minutes ago, levi said:jel Qatar jedini domaćin koji nije prošao grupu, od kad postoje grupe kakve znamo danasNije prosla Juzna Afrika 2010
June 29Jun 29 Dragi forumski prijatelji,Da li vec postoji tema ili je ovo samo moj problem? Edited June 29Jun 29 by Sara