June 26Jun 26 Turci su protiv Australije odigrali istu utakmicu kao mi proti Australije onomad pod Antarom. Bili bolji veći deo meča, a primili jedan gol na spavanju i još jedan iz daljine, promašili boga oca.Protiv Paragvaja još grđe, klasik Football Manager meč kada izgubiš sa 33 šuta ka golu, dok je protivnik na košarkaškoj efikasnosti šuteva u gol.Ne volem ih, nek se tornjaju sa prvenstva, ali baš nisu imali sreće.
June 26Jun 26 15 hours ago, Lancia said:Ceska, Turska, Tunis, Jordan i Uzbekistan, su skroz zalutali na SPJordan se posibao koliko je mogao, trudili su se. Tunis i Ceska mlohava cuna. Uzbeke sam gledao malo samo dok su jurili 2-2 s Kolumbijom pa primili treci u nadoknadi iz kontreOve 3 grupe s domacinima i Argentinina su... Nista, sad navijam da ispadnu Urugvaj i Paragvaj, to bi me obradovalo na po par sekundiMislim da ce Urugvaj da sredi Spance tipa 1 razlike jedva nesto. I jedni i drugi idu dalje takoA najvise bi me obradovalo da CV ode dalje direktno, da se ne sekiraju s 3 boda, ili ne daj boze da se oproste s 2
June 26Jun 26 17 minutes ago, Ratamahatta said:Jordan se posibao koliko je mogao, trudili su se. Tunis i Ceska mlohava cuna. Uzbeke sam gledao malo samo dok su jurili 2-2 s Kolumbijom pa primili treci u nadoknadi iz kontreOve 3 grupe s domacinima i Argentinina su...Nista, sad navijam da ispadnu Urugvaj i Paragvaj, to bi me obradovalo na po par sekundiMislim da ce Urugvaj da sredi Spance tipa 1 razlike jedva nesto. I jedni i drugi idu dalje takoA najvise bi me obradovalo da CV ode dalje direktno, da se ne sekiraju s 3 boda, ili ne daj boze da se oproste s 2Cisto sumnjam da ce Spanci da dozvole da izgube od Urugvajaca, al ajde videcemo.
June 26Jun 26 i u urugvaju pobuna zbog bielse koji navodno traje vec godinama. igracima popizdilo pa se popickali ovde posle druge runde.
June 26Jun 26 BBC SportBastian Schweinsteiger: Ex-Germany star's comments on Ivo...Ivory Coast boss Emerse Fae says comments from ex-Germany midfielder Bastian Schweinsteiger about their "wild" playing style could be considered racist.
June 26Jun 26 upalio tv i ostao na sktska vs brazil. i pojavi se venger, stoickov i savicevic. mozda je bio jos neki fudbalski selibriti ali ih ne prepoznajem. normalno iz srbije nigde nikog. jebeni caci savez.
June 26Jun 26 3 hours ago, goofs said:Turci su protiv Australije odigrali istu utakmicu kao mi proti Australije onomad pod Antarom. Bili bolji veći deo meča, a primili jedan gol na spavanju i još jedan iz daljine, promašili boga oca.Protiv Paragvaja još grđe, klasik Football Manager meč kada izgubiš sa 33 šuta ka golu, dok je protivnik na košarkaškoj efikasnosti šuteva u gol.Ne volem ih, nek se tornjaju sa prvenstva, ali baš nisu imali sreće.Turska odlazi kao nezvanični prvak sveta, osvojili su pojas u baražu, izgubili ga u prvom kolu protiv Australije, Australija od Amerike, i u 3 kolu ponovo Turskahttps://www.theufwc.com/
June 27Jun 27 Ima boga, izvuko se SenegalAu ljudi moji kako je zanimljivo ovo s treceplasiranim, orgazam ovog prvenstva.Iran i Koreja vise, Skockoj treba cudoAko DRK tuce Uzbeke i momcad odigra nereseno ili tuce Ganu, a Alzir i Arnaut odigraju neresno - tada ispada i Iran, a Koreja i Skocka pogotovo. U takvom razvoju situacije 7/8 treceplasiranih ima 4 boda i samo Senegal s 3 ide dalje. Dalje bi otisli kao treceplasirani Alzir/Arnaut, momcad/Gana i DRKLicno navijam za cudo da prodju Koreja, Iran i DRK, a da ispadnu Alzir/Najistocnija Njemacka, momcad i Skocka uz najpametnijeg trenera svih vremena BijelseZa taj scenario potrebno je da Alzir tuce Arnauta 2 razlike, ili Arnaut tuce Alzira bilo kojim rezultatom, da DRK mazne Uzbeke i da momcad izduva od Gane Edited June 27Jun 27 by Ratamahatta
June 27Jun 27 Izduvace Spanija, ostali su bez krilnih napadaca, Muñoz i Nico vuku povrede, Yamal nije za vise od jednog poluvremena, Pino se povredio sinoc za njega je gotov sampionat. Dobro su i prosli protiv urugvajskih krljatora, prvenstveno Pedri.
June 27Jun 27 2 hours ago, Ratamahatta said:Au ljudi moji kako je zanimljivo ovo s treceplasiranim, orgazam ovog prvenstva.🙄
June 27Jun 27 Utisci: potop Azijata (verovatno samo Japan), uspon Afrikanaca (skoro svi prosli), kiks Urugvaja i Zelenorcani ("nije sramota izgubiti od njih" ).
June 27Jun 27 Pa Zelenorćani su Afrikanci.Inače, malo kad se informiše o njima, u pitanju je najstabilnija i najdemokratskija država Afrike, njihovi stanovnici vode po statistikama po pitanju ljudskih prava, obrazovanja, zdravstvene zaštite i HDI. Ovako na pogled izdaleka, deluju kao veseo i razdragan narod, friendly skroz.Approved! ✅✅