Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Svetsko prvenstvo u fudbalu - SAD 2026. - opšta tema

Featured Replies

Turci su protiv Australije odigrali istu utakmicu kao mi proti Australije onomad pod Antarom. Bili bolji veći deo meča, a primili jedan gol na spavanju i još jedan iz daljine, promašili boga oca.

Protiv Paragvaja još grđe, klasik Football Manager meč kada izgubiš sa 33 šuta ka golu, dok je protivnik na košarkaškoj efikasnosti šuteva u gol.

Ne volem ih, nek se tornjaju sa prvenstva, ali baš nisu imali sreće.

• Replies 699
  • Views 34.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikodije
    Nikodije

Ovo silovanje Iranaca svakako ulazi u istoriju beščašća. Irancima svaka čast na dostojanstvenom držanju. Velika nacija.

• Zadao sam mu da napise monolog o odlasku u klonju kao da je pisao Aca Informacija

• Takoe, a sudiju osvežavaju u bunaru.

Posted Images

15 hours ago, Lancia said:

Ceska, Turska, Tunis, Jordan i Uzbekistan, su skroz zalutali na SP

Jordan se posibao koliko je mogao, trudili su se. Tunis i Ceska mlohava cuna. Uzbeke sam gledao malo samo dok su jurili 2-2 s Kolumbijom pa primili treci u nadoknadi iz kontre

Ove 3 grupe s domacinima i Argentinina su...

Nista, sad navijam da ispadnu Urugvaj i Paragvaj, to bi me obradovalo na po par sekundi

Mislim da ce Urugvaj da sredi Spance tipa 1 razlike jedva nesto. I jedni i drugi idu dalje tako

A najvise bi me obradovalo da CV ode dalje direktno, da se ne sekiraju s 3 boda, ili ne daj boze da se oproste s 2

17 minutes ago, Ratamahatta said:

Jordan se posibao koliko je mogao, trudili su se. Tunis i Ceska mlohava cuna. Uzbeke sam gledao malo samo dok su jurili 2-2 s Kolumbijom pa primili treci u nadoknadi iz kontre

Ove 3 grupe s domacinima i Argentinina su...

Nista, sad navijam da ispadnu Urugvaj i Paragvaj, to bi me obradovalo na po par sekundi

Mislim da ce Urugvaj da sredi Spance tipa 1 razlike jedva nesto. I jedni i drugi idu dalje tako

A najvise bi me obradovalo da CV ode dalje direktno, da se ne sekiraju s 3 boda, ili ne daj boze da se oproste s 2

Cisto sumnjam da ce Spanci da dozvole da izgube od Urugvajaca, al ajde videcemo.

uh to će biti dobro šibanje

šteta što je u 2

i u urugvaju pobuna zbog bielse koji navodno traje vec godinama. igracima popizdilo pa se popickali ovde posle druge runde.

BBC Sport
No image preview

Bastian Schweinsteiger: Ex-Germany star's comments on Ivo...

Ivory Coast boss Emerse Fae says comments from ex-Germany midfielder Bastian Schweinsteiger about their "wild" playing style could be considered racist.

upalio tv i ostao na sktska vs brazil. i pojavi se venger, stoickov i savicevic. mozda je bio jos neki fudbalski selibriti ali ih ne prepoznajem. normalno iz srbije nigde nikog. jebeni caci savez.

3 hours ago, goofs said:

Turci su protiv Australije odigrali istu utakmicu kao mi proti Australije onomad pod Antarom. Bili bolji veći deo meča, a primili jedan gol na spavanju i još jedan iz daljine, promašili boga oca.

Protiv Paragvaja još grđe, klasik Football Manager meč kada izgubiš sa 33 šuta ka golu, dok je protivnik na košarkaškoj efikasnosti šuteva u gol.

Ne volem ih, nek se tornjaju sa prvenstva, ali baš nisu imali sreće.

Turska odlazi kao nezvanični prvak sveta, osvojili su pojas u baražu, izgubili ga u prvom kolu protiv Australije, Australija od Amerike, i u 3 kolu ponovo Turska

https://www.theufwc.com/

Ima boga, izvuko se Senegal

Au ljudi moji kako je zanimljivo ovo s treceplasiranim, orgazam ovog prvenstva.

Iran i Koreja vise, Skockoj treba cudo

Ako DRK tuce Uzbeke i momcad odigra nereseno ili tuce Ganu, a Alzir i Arnaut odigraju neresno - tada ispada i Iran, a Koreja i Skocka pogotovo. U takvom razvoju situacije 7/8 treceplasiranih ima 4 boda i samo Senegal s 3 ide dalje. Dalje bi otisli kao treceplasirani Alzir/Arnaut, momcad/Gana i DRK

Licno navijam za cudo da prodju Koreja, Iran i DRK, a da ispadnu Alzir/Najistocnija Njemacka, momcad i Skocka uz najpametnijeg trenera svih vremena Bijelse

Za taj scenario potrebno je da Alzir tuce Arnauta 2 razlike, ili Arnaut tuce Alzira bilo kojim rezultatom, da DRK mazne Uzbeke i da momcad izduva od Gane

Edited by Ratamahatta

Žao mi Korejanaca, posle prvog kola nije delovalo kao da će visiti za prolaz.

Izduvace Spanija, ostali su bez krilnih napadaca, Muñoz i Nico vuku povrede, Yamal nije za vise od jednog poluvremena, Pino se povredio sinoc za njega je gotov sampionat. Dobro su i prosli protiv urugvajskih krljatora, prvenstveno Pedri.

2 hours ago, Ratamahatta said:

Au ljudi moji kako je zanimljivo ovo s treceplasiranim, orgazam ovog prvenstva.

🙄

braćale Cabo Verde bez poraza u grupi, dobro smo ih spremili nisu nas obrukali

Utisci: potop Azijata (verovatno samo Japan), uspon Afrikanaca (skoro svi prosli), kiks Urugvaja i Zelenorcani ("nije sramota izgubiti od njih" ).

Pa Zelenorćani su Afrikanci.

Inače, malo kad se informiše o njima, u pitanju je najstabilnija i najdemokratskija država Afrike, njihovi stanovnici vode po statistikama po pitanju ljudskih prava, obrazovanja, zdravstvene zaštite i HDI. Ovako na pogled izdaleka, deluju kao veseo i razdragan narod, friendly skroz.

Approved!