June 29Jun 29 8 minutes ago, Choda said:Sad kad smo usli u eliminacioni deo, jel postoji neki nalog na YT kao sto ima za NBA da samo da je hajlajtse a ne pise rezultat, za ove utakmiice sto se igraju u pola noci?ne znam d ali ce raditi link za playlist. fox sports ima highlights bez spojlera Edited June 29Jun 29 by banecare1
June 29Jun 29 11 minutes ago, Sara said:Dragi forumski prijatelji,Da li vec postoji tema ili je ovo samo moj problem?
June 29Jun 29 Da se uvede 64 odmah na sledecem da ne bi bilo.namestanja, ali da se ukinu kvalifikacije nego umesto njih aukcija, ko plati najvise plasirao se.
June 29Jun 29 rekao bih da treba da uvedu šta god će da natera ppp da kuka najviše, ali će ppp realno da kuka naširoko šta god da urade
June 29Jun 29 1 hour ago, Choda said:Sad kad smo usli u eliminacioni deo, jel postoji neki nalog na YT kao sto ima za NBA da samo da je hajlajtse a ne pise rezultat, za ove utakmiice sto se igraju u pola noci?ako yt arene sporta staviš na full screen telefona nećeš videti rezrezultat je u nslovu videa
June 29Jun 29 5 hours ago, W.F.C. said:Da se uvede 64 odmah na sledecem da ne bi bilo.namestanja, ali da se ukinu kvalifikacije nego umesto njih aukcija, ko plati najvise plasirao se.Ovo bih podrzao. Ne remete se prvenstva.
June 29Jun 29 38 minutes ago, kipo said:Ovo bih podrzao. Ne remete se prvenstva.Al mora na svake dve godine da se igra da im ne opada prihod u one tri godine izmedju dva SP.
June 29Jun 29 On 26. 6. 2026. at 18:22, bradilko said:upalio tv i ostao na sktska vs brazil. i pojavi se venger, stoickov i savicevic. mozda je bio jos neki fudbalski selibriti ali ih ne prepoznajem. normalno iz srbije nigde nikog. jebeni caci savez.Nemamo igrace ovog nivoa osim Pixeta a njemu se ne da po ovoj vrucini u Amerike
June 29Jun 29 Popular Post Zadao sam mu da napise monolog o odlasku u klonju kao da je pisao Aca Informacija
June 30Jun 30 On 28. 6. 2026. at 13:02, Frank Pembleton said:Zanimljiva teza koju sam čuo juče:Ovo povećanje broja učesnika SP je zapravo pokušaj FIFA da "uvuče" Kinu i Indiju kao učesnike.Pre svega kao ogromna tržišta.E sad meni je prostije da im daju organizaciju SP...Indiju fudbal, malo koji sport osim kriketa i hokeja na travi, ocigledno ne zanima. Kina sa druge strane.... realno se blamira. Oni su ipak sportska velesila (da ima ih puno ali to nije odlucujuci faktor, sto vidimo na primeru Indije.) Bas su uzas u fudbalu. Bilo je nekih pokusaja da naprave jaku ligu pre 10-tak godina, brzo je to propalo. Basket je tamo broj 1, ali i fudbal je na nekom nivou. Bar ne igraju po njivama, kao u Indiji.