June 30Jun 30 koji bedak1. 1962 World Cup qualifyingMorocco and Tunisia finished level after home/away games. They played a neutral playoff in Palermo on 22 January 1961, drew 1–1 after extra time, and Morocco advanced by toss of coin.2. 1970 World Cup qualifyingSame countries again. Tunisia 0–0 Morocco, Morocco 0–0 Tunisia, then a playoff in Marseille on 13 June 1969 ended 2–2 after extra time. Again: Morocco progressed on a coin toss
June 30Jun 30 Kako igra Mehiko? Nisam ih uhvatio, termini mi baš ne odgovaraju...vrede li čemu, imaju li neke šanse u nokaut fazi? Edited June 30Jun 30 by Rudolf Pingvinoglu
July 1Jul 1 On 29. 6. 2026. at 10:43, Sara said:Dragi forumski prijatelji,Da li vec postoji tema ili je ovo samo moj problem?Ima dve teme, jedna uopštena i jedna baš na WC ptf 🕵️
July 1Jul 1 Na ovom prvenstvu mi se svidja povratak trobojnih dresova. One jednobojne kombinacije su bas smor i nadam se da se nece vracati
July 1Jul 1 U history cast potkastu rekoše da su naši Italija 90 dresovi bili namenjeni Francuzima koji su izvisili iz naše kvalifikacione grupe. Malo mi sumnjivo s obzirom na Le coq sportif tradiciju.
July 1Jul 1 Od kad pamtim Francuze u 20. veku nose adidas. Moj drug iz škole je malo pre 1990. imao originalni beli adidas dres francuske reprezentatije sa tankim crvenim prugama... Edited July 1Jul 1 by alkibijad
July 1Jul 1 1 hour ago, kralj said:U history cast potkastu rekoše da su naši Italija 90 dresovi bili namenjeni Francuzima koji su izvisili iz naše kvalifikacione grupe. Malo mi sumnjivo s obzirom na Le coq sportif tradiciju.Тачно. То се писало по новинама још у то време. Ови Најки дресови Француза су вр’! Најбољи од италијанских пума са почетка века. Кад смо код Француза да ли је неко гледао бољу репрезентацију од њих у свомм животу? Памтим тимове од Аргентине наовамо.
July 1Jul 1 Sve mi nešto u glavi da su u to doba imali petla, ali izgleda da su ga uglavnom na EP nosili, Platini 84 npr. Na Sp bezmalo 50 godina adidas.Sjajan je taj potkast, gomilu stvari sam saznao.
July 1Jul 1 3 minutes ago, kralj said:Sve mi nešto u glavi da su u to doba imali petla, ali izgleda da su ga uglavnom na EP nosili, Platini 84 npr. Na Sp bezmalo 50 godina adidas.Sjajan je taj potkast, gomilu stvari sam saznao.Који подкаст?
July 1Jul 1 su nosili adidas i na ep 1984 i na sp 1982eventualno može na crtu da im stane argentina iz meksika ‘86 sa dijegom u prime-ue@porucnik vasic https://youtu.be/LiNdLf-xHQ0?si=KgIH0IzofKoL-zbY