Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Svetsko prvenstvo u fudbalu - SAD 2026. - opšta tema

Featured Replies

• Replies 699
  • Views 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikodije
    Nikodije

Ovo silovanje Iranaca svakako ulazi u istoriju beščašća. Irancima svaka čast na dostojanstvenom držanju. Velika nacija.

• Zadao sam mu da napise monolog o odlasku u klonju kao da je pisao Aca Informacija

• Takoe, a sudiju osvežavaju u bunaru.

Posted Images

AI

lolol koji bedak

1. 1962 World Cup qualifying

Morocco and Tunisia finished level after home/away games. They played a neutral playoff in Palermo on 22 January 1961, drew 1–1 after extra time, and Morocco advanced by toss of coin.

2. 1970 World Cup qualifying

Same countries again. Tunisia 0–0 Morocco, Morocco 0–0 Tunisia, then a playoff in Marseille on 13 June 1969 ended 2–2 after extra time. Again: Morocco progressed on a coin toss

Kako igra Mehiko? Nisam ih uhvatio, termini mi baš ne odgovaraju...vrede li čemu, imaju li neke šanse u nokaut fazi?

Edited by Rudolf Pingvinoglu

klasična domaćinska ekipa

mršavo, idu na engleze(pod uslovim da prođu ekvatortm), brazil

On 29. 6. 2026. at 10:43, Sara said:

Dragi forumski prijatelji,

Da li vec postoji tema ili je ovo samo moj problem?

IMG_8396.jpeg

Ima dve teme, jedna uopštena i jedna baš na WC ptf 🕵

Na ovom prvenstvu mi se svidja povratak trobojnih dresova. One jednobojne kombinacije su bas smor i nadam se da se nece vracati

U history cast potkastu rekoše da su naši Italija 90 dresovi bili namenjeni Francuzima koji su izvisili iz naše kvalifikacione grupe. Malo mi sumnjivo s obzirom na Le coq sportif tradiciju.

Od kad pamtim Francuze u 20. veku nose adidas. Moj drug iz škole je malo pre 1990. imao originalni beli adidas dres francuske reprezentatije sa tankim crvenim prugama...

Edited by alkibijad

1 hour ago, kralj said:

U history cast potkastu rekoše da su naši Italija 90 dresovi bili namenjeni Francuzima koji su izvisili iz naše kvalifikacione grupe. Malo mi sumnjivo s obzirom na Le coq sportif tradiciju.

Тачно. То се писало по новинама још у то време. Ови Најки дресови Француза су вр’! Најбољи од италијанских пума са почетка века. Кад смо код Француза да ли је неко гледао бољу репрезентацију од њих у свомм животу? Памтим тимове од Аргентине наовамо.

Sve mi nešto u glavi da su u to doba imali petla, ali izgleda da su ga uglavnom na EP nosili, Platini 84 npr. Na Sp bezmalo 50 godina adidas.

Sjajan je taj potkast, gomilu stvari sam saznao.

3 minutes ago, kralj said:

Sve mi nešto u glavi da su u to doba imali petla, ali izgleda da su ga uglavnom na EP nosili, Platini 84 npr. Na Sp bezmalo 50 godina adidas.

Sjajan je taj potkast, gomilu stvari sam saznao.

Који подкаст?