Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Svetsko prvenstvo u fudbalu - SAD 2026. - opšta tema

Featured Replies

@kralj
Galski petao se nalazi i na grbu Fudbalskog saveza Francuske (na dresovima fudbalera) pa si verovatno vizuelno malo permutovao sa simbolom Le Coq Sportif (isto stilizovani petao kao logo).

• Replies 699
  • Views 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikodije
    Nikodije

Ovo silovanje Iranaca svakako ulazi u istoriju beščašća. Irancima svaka čast na dostojanstvenom držanju. Velika nacija.

• Zadao sam mu da napise monolog o odlasku u klonju kao da je pisao Aca Informacija

• Takoe, a sudiju osvežavaju u bunaru.

Posted Images

imao sam duboke D

Prvenstvo idealno da se Ameri nalože na fudbal. Oni su više u fazonu da se lože na zvezde nego na timove, sistem...

Mesi, Mbape, Kejn, Haland... maksimalno isporučuju do sada. Pa i Ronaldo donekle.

3 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

su nosili adidas i na ep 1984 i na sp 1982

eventualno može na crtu da im stane argentina iz meksika ‘86 sa dijegom u prime-u

e

@porucnik vasic

https://youtu.be/LiNdLf-xHQ0?si=KgIH0IzofKoL-zbY

КУМС-е хвала за линк. Џонатан Вилсон издао одличну књигу пред почетак Првенства.

Аргентина из 1986-те је скуп касапа и силеџија где је једини играч уз Дијега био Хорхе.

5 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

Nije loše, al' mislim da bi neko ko ima više prvenstava u nogama a bolje se razume u fudbal i ima insajd informacije kao npr. Topalko napravio emisiju sa malo preciznijim podacima, objektivnijim ocenama i zanimljivijim trivijama...

Edited by alkibijad

2 hours ago, porucnik vasic said:

КУМС-е хвала за линк. Џонатан Вилсон издао одличну књигу пред почетак Првенства.

Аргентина из 1986-те је скуп касапа и силеџија где је једини играч уз Дијега био Хорхе.

slobodno pogledaj još nešto, odlični su

@alkibijad

jao topalko

fpalm

Just now, kud u maglu Simoviću said:

@alkibijad

jao topalko

fpalm

Al bi bilo 50 trivija koje se ne čuju u ovakvim emisijama...
npr. zašto je Zair tankovao na SP 1974., zašto je kasnio početak finala SP '78, ne bi rekao da su Brazilci osrednji tim '82,, naravno Mađarska protiv Salvadora 10:1 (a ne Austrija protiv neke afričke zemlje itd...) nije Rajkard pljunuo Bremea nego Rudija F...
Šalim se za Topalka, al recimo jedan moj davnašnji profesor je gledao 7-8 svetskih prvenstava uživo, a bio je i na oproštaju Pelea na Marakani u Brazilu. Taj bi imao šta da kaže...

Edited by alkibijad

pa meni je baš poenta što njih dvojica nisu sportski novinari, nego istoričari

ova epizoda je bila hidratation break na njihovom kanalu gde isključivo obrađuju istorijske teme

sportskih i fudbalskih podkasta ima na stotine

Just now, kud u maglu Simoviću said:

pa meni je baš poenta što njih dvojica nisu sportski novinari, nego istoričari

ova epizoda je bila hidratation break na njihovom kanalu gde isključivo obrađuju istorijske teme

sportskih i fudbalskih podkasta ima na stotine

Razumem te, ali ja sam tu emisiju o fudbalu i shvatio kao istorijsku, al ovde ima gomila faktografskih grešaka, bez osećaja za bilo kakve nijanse...Možda su dobri za SP 21. veka gde su savremenici. Bolja atmosfera, anegdote i precizniji podaci u nekim društvima posle par piva...
Istorija fudbala je takođe istorija... Spektakla.

Edited by alkibijad

Pitanje za ove koji razumeju kako se biraju parovi za utakmice: Postoji li teoretska mogucnost finala SAD-Meksiko?

žrijeb je fiksiran, moguć je taj scenario ako prođu i jedni i drugi

On 1. 7. 2026. at 16:46, kralj said:

Sjajan je taj potkast, gomilu stvari sam saznao.

Solidno je bilo, mada su i šuketali dosta, neke stvari su mi baš parale uši.

Je l ima neki topik o svetskom prvenstvu gde Rade i njegovo smatranje nisu glavna ili bar skoro glavna tema?

Leave forum alone!!!

leave me alone crying GIF

zanima me kada je počelo, ovo što sada kulminira, seljakanje ekipa od jednog do drugog grada od utakmice do utakmice.? negde pročitah, ne sećam se koja je reprezentacija bila u pitanju: tri utakmice u grupi toronto - LA - sijetl.

nekad davno u čileu bilo je 4 grupe u 4 grada, posle u engleskoj 4 grupe, svaka u po dva grada. dalje ne nađoh.

vidim da za sledeće planiraju gostovanja u južnoj americi.