July 1Jul 1 @kralj Galski petao se nalazi i na grbu Fudbalskog saveza Francuske (na dresovima fudbalera) pa si verovatno vizuelno malo permutovao sa simbolom Le Coq Sportif (isto stilizovani petao kao logo).
July 1Jul 1 Prvenstvo idealno da se Ameri nalože na fudbal. Oni su više u fazonu da se lože na zvezde nego na timove, sistem...Mesi, Mbape, Kejn, Haland... maksimalno isporučuju do sada. Pa i Ronaldo donekle.
July 1Jul 1 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said:su nosili adidas i na ep 1984 i na sp 1982eventualno može na crtu da im stane argentina iz meksika ‘86 sa dijegom u prime-ue@porucnik vasichttps://youtu.be/LiNdLf-xHQ0?si=KgIH0IzofKoL-zbYКУМС-е хвала за линк. Џонатан Вилсон издао одличну књигу пред почетак Првенства. Аргентина из 1986-те је скуп касапа и силеџија где је једини играч уз Дијега био Хорхе.
July 1Jul 1 All-time rang lista brazilskih reprezentativaca po broju dece https://www.instagram.com/p/DaBAV6JkTFo/?igsh=MWwzZGJhOTB1eWp5Yw%3D%3D&img_index=1
July 1Jul 1 5 hours ago, kud u maglu Simoviću said:https://youtu.be/LiNdLf-xHQ0?si=KgIH0IzofKoL-zbYNije loše, al' mislim da bi neko ko ima više prvenstava u nogama a bolje se razume u fudbal i ima insajd informacije kao npr. Topalko napravio emisiju sa malo preciznijim podacima, objektivnijim ocenama i zanimljivijim trivijama... Edited July 1Jul 1 by alkibijad
July 1Jul 1 2 hours ago, porucnik vasic said:КУМС-е хвала за линк. Џонатан Вилсон издао одличну књигу пред почетак Првенства.Аргентина из 1986-те је скуп касапа и силеџија где је једини играч уз Дијега био Хорхе.slobodno pogledaj još nešto, odlični su@alkibijad jao topalko
July 1Jul 1 Just now, kud u maglu Simoviću said:@alkibijadjao topalkoAl bi bilo 50 trivija koje se ne čuju u ovakvim emisijama...npr. zašto je Zair tankovao na SP 1974., zašto je kasnio početak finala SP '78, ne bi rekao da su Brazilci osrednji tim '82,, naravno Mađarska protiv Salvadora 10:1 (a ne Austrija protiv neke afričke zemlje itd...) nije Rajkard pljunuo Bremea nego Rudija F...Šalim se za Topalka, al recimo jedan moj davnašnji profesor je gledao 7-8 svetskih prvenstava uživo, a bio je i na oproštaju Pelea na Marakani u Brazilu. Taj bi imao šta da kaže... Edited July 1Jul 1 by alkibijad
July 1Jul 1 pa meni je baš poenta što njih dvojica nisu sportski novinari, nego istoričariova epizoda je bila hidratation break na njihovom kanalu gde isključivo obrađuju istorijske temesportskih i fudbalskih podkasta ima na stotine
July 1Jul 1 Just now, kud u maglu Simoviću said:pa meni je baš poenta što njih dvojica nisu sportski novinari, nego istoričariova epizoda je bila hidratation break na njihovom kanalu gde isključivo obrađuju istorijske temesportskih i fudbalskih podkasta ima na stotineRazumem te, ali ja sam tu emisiju o fudbalu i shvatio kao istorijsku, al ovde ima gomila faktografskih grešaka, bez osećaja za bilo kakve nijanse...Možda su dobri za SP 21. veka gde su savremenici. Bolja atmosfera, anegdote i precizniji podaci u nekim društvima posle par piva...Istorija fudbala je takođe istorija... Spektakla. Edited July 1Jul 1 by alkibijad
July 2Jul 2 Pitanje za ove koji razumeju kako se biraju parovi za utakmice: Postoji li teoretska mogucnost finala SAD-Meksiko?
July 2Jul 2 On 1. 7. 2026. at 16:46, kralj said:Sjajan je taj potkast, gomilu stvari sam saznao.Solidno je bilo, mada su i šuketali dosta, neke stvari su mi baš parale uši.
July 2Jul 2 Je l ima neki topik o svetskom prvenstvu gde Rade i njegovo smatranje nisu glavna ili bar skoro glavna tema?Leave forum alone!!!
July 2Jul 2 zanima me kada je počelo, ovo što sada kulminira, seljakanje ekipa od jednog do drugog grada od utakmice do utakmice.? negde pročitah, ne sećam se koja je reprezentacija bila u pitanju: tri utakmice u grupi toronto - LA - sijetl.nekad davno u čileu bilo je 4 grupe u 4 grada, posle u engleskoj 4 grupe, svaka u po dva grada. dalje ne nađoh.vidim da za sledeće planiraju gostovanja u južnoj americi.