July 2Jul 2 Samo Kataru su svi bili u istom gradu, što je i logiično, jer ima smao jedan grad... To seljakanje je, mislim, još od 1990, ili 1994...
July 2Jul 2 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:‘82 smo igrali u saragosi, pa valensiji i na kraju opet saragosaMeni nešto u glavi da je Mexiko bio jedna grupa jedan grad, pa sam mislio da je tek posle bilo seljenje...I to seljenje nije strašno kad su gradovi blizu... Saragosa i Valensija su 300 kilometara, uzmeš kamp negde na pola i sve ok... ALi ovo je ludilo, kao da jednu utakmicu igraš u Moskvi, drugu u Lisabonu...
July 2Jul 2 Just now, kud u maglu Simoviću said:sreća te mi ne brinemo tu brigumi da smo tamo baza bi nambila u honolulu-uU Čikagu, kod naših™... Pa bi putovali 6-8 sati avionom gde treba...
July 3Jul 3 6 hours ago, radisa said:U Čikagu, kod naših™... Pa bi putovali 6-8 sati avionom gde treba...Како страшно појма немаш. Иначе Нејако Дјиете Грујица Јулијан попио педалу. Клопара кандидат за селектора.
July 3Jul 3 9 hours ago, kud u maglu Simoviću said:‘82 smo igrali u saragosi, pa valensiji i na kraju opet saragosa'82. su nosioci grupa sve utakmice igrali u jednom gradu, a ostatak grupe u drugom. Tako je Španija sve utakmice igrala u Valensiji, a mi, S. Irska i Honduras između sebe u Saragosi.Isto je bilo i 90. Sa Nemcima smo igrali na San Siru Meaci, a sa Kolumbijom i UAE u Bolonji.
July 5Jul 5 zanimljiva istorija loptiTodos los balones del Mundial desde 1930 a 2026De la Tiento de 1930 a la Trionda de 2026: 95 años de Copas del Mundo contados a través de su balón oficial. Un recorrido por las 23 pelotas que han marcado la historia del fútbol.
July 5Jul 5 Promenili su se u međuvremenu formati, to je glavni razlog. Gotovo je nemoguće čak i u Americi organizovati ovoliki broj utakmica u jednoj zemlji.
July 5Jul 5 1 hour ago, đorđe geprat said:zanimljiva istorija loptiTodos los balones del Mundial desde 1930 a 2026De la Tiento de 1930 a la Trionda de 2026: 95 años de Copas del Mundo contados a través de su balón oficial. Un recorrido por las 23 pelotas que han marcado la historia del fútbol.2002 nisu bile ove boje na lopti. Bila je neka bez boja bazna, a taj oblik na njojzi sivo-zlatno-crven. Imao sam loptu, secam je se2006 je lopta iz finala, obican cajtgajst nije imao to zlato, bilo je isto beloTango 78 82 i 98 (tricolor) su najdivnije lopte ikadaBrazuka i ova sad epsko djubre Edited July 5Jul 5 by Ratamahatta