Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Svetsko prvenstvo u fudbalu - SAD 2026. - opšta tema

Featured Replies

Jugoslavija je na Olimpijadi 1952. i 1956. igrala protiv Indije. Zanimljivo je da su neki od igraca Indije igrali bosi. Imali su dresove, sortseve, stutcne, ali bosa stopala. Medjutim, FIFA je zahtevala da na njenim takmicenjma (koja ne ukljucuju OI), igraci Indije igraju u kopackama. Indijski fudbalski savez je to odbio i tako se Indija nije takmicila u FIFA takmicenjima neko vreme. Ne znam kada su odlucili da se vrate pod okrilje FIFA, ali to odsustvo je imalo za posledicu da se fudbal u Indiji nije popularisao. Igrala su ga deca po koledzima i skolama jer je indijska srednja klasa volela da sledi obicaje bivsih kolonizatora, ali to nije mnogo popularisalo fudbal u Indiji.

• Replies 699
  • Views 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikodije
    Nikodije

Ovo silovanje Iranaca svakako ulazi u istoriju beščašća. Irancima svaka čast na dostojanstvenom držanju. Velika nacija.

• Zadao sam mu da napise monolog o odlasku u klonju kao da je pisao Aca Informacija

• Takoe, a sudiju osvežavaju u bunaru.

Posted Images

6 minutes ago, Nikodije said:

Infantino reče u nekom intervjuu da planiraju uskoro jugoistočnu Aziju za domaćinstvo

Možda da prvo reše neke osnovne stvari

• Popular Post

Ovo silovanje Iranaca svakako ulazi u istoriju beščašća. Irancima svaka čast na dostojanstvenom držanju. Velika nacija.

Da ga Kalajdža nije umuvao u 96. Iran bi prošao dalje,ako sam dobro video.

Šteta

5 minutes ago, Fakundo Sava said:

Da ga Kalajdža nije umuvao u 96. Iran bi prošao dalje,ako sam dobro video.

Šteta

Da, alžir bi imao 3 boda i -2 gol razliku i Iran bi prošao...

Namestili ih samo tako. Ajde Alzir i nekako ali Paragvaj nije zasluzio recimo da prodje.

Van politike, Iran se sam izbacio utakmicom protiv Novog Zelanda. Veca bi svakako fudbalska steta bila da su Senegal ili Ekvador elminisani a moglo je lako da se desi.

Edited by Lancia

1 hour ago, radisa said:

Možda da prvo reše neke osnovne stvari

Најбоље од свега је ово финални питање о томе шта мисли о ЛГБТ популацији. Након свега што је овај набројао како их дркају.

14 minutes ago, Lancia said:

Van politike, Iran se sam izbacio utakmicom protiv Novog Zelanda. Veca bi svakako fudbalska steta bila da su Senegal ili Ekvador elminisani a moglo je lako da se desi.

Pa ne može van svake politike ako Iran ne sme da dođe u Ameriku dva dana pred utakmicu i da se pripremi za istu. A Novi Zeland može.

6 minutes ago, goofs said:

Pa ne može van svake politike ako Iran ne sme da dođe u Ameriku dva dana pred utakmicu i da se pripremi za istu. A Novi Zeland može.

OK ne moze )

Tema je presiroka i preduboka za fudbalski topik - u principu ceo svet je znao ukljucujuci i njih same, sta ce ih snaci u Americi. Ja da sam njihovom mestu, ne bih ucestvovao, bez obzira na izboreno pravo, ali ocigledno da motiv ucesca prevazilazi sportski teren. Mislim, za zivota sam video x sportskih bojkota i zabrana ucesca, sport nikad ne bi smeo da bude poligon za politicko maltretiranje al je tako jbg, zivimo u deja vu pokvarenom svetu.

Edited by Lancia

Princ Svabo oktriva Ameriku.

A onda je Amerika otkrila njega:

Nije valjda ispao Iran, za koga ce sad forum da navija?

2 hours ago, Nikodije said:

Infantino reče u nekom intervjuu da planiraju uskoro jugoistočnu Aziju za domaćinstvo

ako se fifa bude drzala pravila, svetsko 2038 se vraca u usa (i mex/can)

15 minutes ago, Jeremija said:

Nije valjda ispao Iran, za koga ce sad forum da navija?

Treba primetiti da je Iran neporažen završio SP, baš kao i rat sa američko- cionističkim agresorom