June 7Jun 7 Jedan od najtuznijih i najruznijih dana u istoriji tenisa, da ovaj dilkan uzme GS titulu, pa jebote. U rangu titule Nagetsa u NBA, toliko je gadnoVrati se Alkaraze, vratite se svi ostali Edited June 7Jun 7 by Zli Gli
June 7Jun 7 Zasluzeno, i to bas RG, zbog onog polufinala protiv Nadala 2022. i povredeSada mu se znatno povecavaju sanse za US open
June 7Jun 7 vala ga je zasluzio da 'ebe oca ;/ako ista, kao jedan od trojice ljudi koji su tukli nadala na RGa i da se vise ne razvlaci ona glupost kako je u pitanju najbolji igrac ikad bez slemamada sad ko zna.. vavrinka i jos neki su tek proigrali u tim godinama, tako da ...
June 7Jun 7 1 hour ago, gone fishing said:da li je bio ptsd ili je podsvesno želela odmor od tenisa, a znamo svi kako je to kada moraš da odradiš nešto što ti se ne radi, obično takav posao traje duže i bude odrađen ofrlje, ta povreda od koje se oporavila za mesec dana i mogla da se vrati na teren već za američku turneju, da je imala motiv da trenira i igra, na kraju kada se konačno vratila je posle 2 meseca igranja tenisa došla do finala uso i kada je par meseci kasnije uzela kengur open izgubila je inat da se dalje dokazujeda se vratila u leto 93 štefi bi imala 13 titula a ona 8 pred uso, na kraju 95 bi mala mo mogla imati 16 titula a švabica 13, posle kengur opena 96 bi to bilo 17:13, ako bi tu završila sa osvajanjem titula na kraju bi mogle biti izjednačene sa po 17 titula....Ti to pričaš kao da je povredila nokat na treningu, a njoj je manijak zabo nož u vrat i još šetao posle okolo i nije bio u zatvoru.
June 7Jun 7 Ok sve, ali cemu preterivanje, @Hele?Noz u vrat? Jok, noz u slepoocnicu je bio, cisto da napravimo jos holivudskije. Dobila je noz u predelu lopatice. Rez nije bio veliki, ali je neko lepo rekao: PTSP je usledio. Edited June 7Jun 7 by G. L.
June 7Jun 7 Dobro, ti kao da sam namerno. Nisam svedok tog vremena, kasnije sam se informisao o tome, ostala mi u sećanju slika da se drži za vrat.
June 8Jun 8 12 hours ago, banecare1 said:niko ne bi dominirao kod zdrave-prave seles, kakva crna hingis.Ovo.A uzela bi i Wimbledon, makar kao Zverev RG.
June 8Jun 8 ja sam pratio tenis jos kao klinac. do novakonog returna protiv fedje na 40-15 i kasnije vel'kog tie breaka sa spasavanjem mec lopti za pobede na us openu i wimbldonu, najveci utisak mi je bila pobeda nad graf na roland garrosu, kada se monika vratila sa 1-6 u tie-breaku da uzme prvi set finala, koje je kasnije uzela. ima statistika, a ima i ta ludacki mentalitet da pobede kada su svi vec digli ruke od njih . devojcica sa 16 godina protiv nemani koja je do tada tamanila sve pred sobom. otjedva sam izdrzao do 2am, ali morao sam da ispostujem sasu i odgledam sve do kraja live. nekako je i meni laknulo
June 8Jun 8 bese ovaj lik davio bivsu 13 hours ago, Zli Gli said:Jedan od najtuznijih i najruznijih dana u istoriji tenisa, da ovaj dilkan uzme GS titulu, pa jebote. U rangu titule Nagetsa u NBA, toliko je gadnoVrati se Alkaraze, vratite se svi ostalija reko spomenuces optuzbe za davljenje