Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24... hvala milom Bogu, jednom - Roland Garros 2026

Featured Replies

nije bas jednostavno izracunati kako bi im tekle karijere i kakav bi bio trofejni saldo na kraju.

po mojoj nekoj gruboj proceni osvojila bi jos toliko slemova koliko ih je uzela do atentata i bila bi otprilike poravnata sa nemicom ... nesto kao evert i navratilova, koje su istina igrale duze od njih (a monika i stefi do 30-te)

ovako, graf je proglasena za najbolju teniserku proslog veka ... i u teniskim krugovima smartana za wta goat-a, do pojave serene

• Replies 323
  • Views 14.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Zizou
    Zizou

Noksa rešio grešnika. 😂

• johan nagel
    johan nagel

Јбг сад ил никад дословно, овакву прилику више неће имати рекло би се. Нек извуче све из себе и може и да батали ако освоји.

• Meda ko slika sa služenja vojnog roka u Jenea 1983. u Bosanskom Grahovu

Posted Images

Za mene je Navratilova i dalje GOAT. Era 3 GS turnira/AO nejednak + igrala i doubles i mix + Evert kao glavni rival.

A Monika bi bila iznad Graf, da atentata nije bilo. Pitanje je samo: da li bi bila bez WBa GOAT ili ne?

Btw, za mene broj osvojenih GS turnira nije jedino merilo.

to da.

mada kod zena je broj 1 i dalje u najmanju ruku jednako znacajan kao i slemovi.

no kod muskih je situacija takva da su GS turniri danas bukvalno sve i vsja, sto mi se bas i ne svidja, jer ostala vredna postignuca sve vise padaju u drugi plan

Hoćemo li, na kraju saznati ko je osvojio RG?

Da li ce izgubiti jbt isuse

Pogledah kraj četvrtog seta, pa da napišem svoja dva neka zapažanja… vlade

Zverko, a.k.a. Sašica, je mentalni miđet neslućenih razmjera

… a ovaj komentator na zerbiše eurosportu je jebeno nepodnošljiv

Isključujem tenis do vimbledona

Zato Becker dominira sa komentarima. Navijamo za Sashenku, kao da je Njolo 2015. Ja i zbog ovoga:

Da li će vuna napokon skinuti junfer

Cobolli nije trebao da napusti teren posle 4og, imao je momentum.

Bravo, Sasa! Konacno... divno...

3 hours ago, Hele said:

Taj majmun nije bio ni zatvoren, a Monika je razvila PTSD. Fizičke posledice i nisu bile toliko teške. Ako se u takvoj situaciji vratila i još uzela i slem, teško je zamisliti da bi se u normalnom okolnostima samo smorila i polako počinjala da bataljuje tenis. Bila je veliki ratnik i borac.

7 hours ago, Hele said:

Posle povratka nije bila ista, razorilo ju je to mentalno skroz.

Ne možemo znati, Štefi ne bi ispala u prvom kolu 1994. godine, tj. najverovatnije ne bi jer bi jednostavno sve bilo drugačije.

U trenutku kada je ubodena, Monika ima 8 slemova i u naletu je, Graf ima 11 slemova i nije preko tri godine osvojila slem koji se je zove Vimbldon.

Pobedom na Rolan Garosu koji je sledio, Monika bi imala 9 slemova, a Štefi Graf 11 i krenula bi trka za koju bi sigurno bila motivisana.

Monika je i ovako osma po broju slemova i šesta u oupen eri.

Ne moramo pričati o dugoj karijeri sa kojom bi skinula sa trona Margaret, mogla je recimo potpuno da pokvari planove Štefi, da ova nikad ne dođe do 22 slema odnosno da Monika ima više od nje.

Seleš je jednostavno imala potencijal da uzme baš mnogo slemova sve i da ju je samo još par sezona zanimao tenis.

A svaki njen slem je uglavnom značio i jedan manje za Graf.

da li je bio ptsd ili je podsvesno želela odmor od tenisa, a znamo svi kako je to kada moraš da odradiš nešto što ti se ne radi, obično takav posao traje duže i bude odrađen ofrlje, ta povreda od koje se oporavila za mesec dana i mogla da se vrati na teren već za američku turneju, da je imala motiv da trenira i igra, na kraju kada se konačno vratila je posle 2 meseca igranja tenisa došla do finala uso i kada je par meseci kasnije uzela kengur open izgubila je inat da se dalje dokazuje

• da se vratila u leto 93 štefi bi imala 13 titula a ona 8 pred uso, na kraju 95 bi mala mo mogla imati 16 titula a švabica 13, posle kengur opena 96 bi to bilo 17:13, ako bi tu završila sa osvajanjem titula na kraju bi mogle biti izjednačene sa po 17 titula....

Konačno, najzad, posle toliko godina je počela era Zvereva!

Ne znam za koga mi je draze, Zvereva, koji je svojim kvalitetima zasluzio da konacno osvoji jedan slem, ili Midzetu, ciji jos jedan luzer uspeva da konacno predje liniju.

Sad samo fali da mu Tim dodeli trofej 😂

Mnogo mi je drago zbog Sase.

Nadam se da ce ovo biti prvi od nekoliko.