June 5Jun 5 Uh, Coboli je zajeban sljakas, nije bruka od njega izgubiti. Lepe spinove baca, teniska inteligencija izuzetna.
June 5Jun 5 Ako ni sad ne uzme da se zapita zasto se bavi tenisom uopste, u rezultatskom smislu, sa takvim talentom...
June 6Jun 6 16 hours ago, Подсемафорска 20 said:потпуно окреће моментум импулс на другу страну.Jab to pre rekao "zamah", koji se postiže kao posledica nekog impulsa koji daje "vetar u leđa".
June 6Jun 6 Vreme je da počne surova Mirina dominacija. Fali nam neko dominantan, ova prethodna generacija se i nije pokazala nešto. Solidne su bile, i dalje su, ali ne na onom legendarnom nivou.Još da se pojavi neka suparnica i da imamo epske duele, da li neka nova klinka, ili neko poput Koko digne još na viši nivo igru, nebitno. Može uvek i Iva Jović.Šteta za Emicu.
June 6Jun 6 rip tenis. nekad se za jedan djokov meč štancalo po sto strana. sad rg topik ima 16 strana na dan ženskog finala 😀.so se mene tiče osvežavajuć turnir. simpa mi je mira, ali i maja je super da uzme i upotpuni priču. kod muških isto. random žabarin ako uzme super. i sašica da uzme isto ok.
June 6Jun 6 ova ruskinja ima 18 godina ali najmladja osvajacica rolan garosa je nasa monika seles, 16 godina i 177 dana. mala mo bi imala 40 gren slemova da je onaj majmun nije ranio. pocela je da dere i steficu
June 6Jun 6 Mirče dominantno samo jedan set je izgubila ,jedino je Kostjuk namučila koja je bila skroz pogubljena ,da nije duvao vetar bilo bi čupavo Rusiasport ne prenosi Vimbldon ,ne znam da li arena ima prava ,izgleda da smo na njih osudjeni
June 6Jun 6 9 minutes ago, bradilko said:ova ruskinja ima 18 godina ali najmladja osvajacica rolan garosa je nasa monika seles, 16 godina i 177 dana.mala mo bi imala 40 gren slemova da je onaj majmun nije ranio. pocela je da dere i steficuImala bi 100 slemova. Sta 40? Ili 100 ili nijedan. Monika bi se naosvajala GS turnira, jer je sa 17 godina vec usla u 3xGS godisnje - ali bi tesko ikada uzela 1 Wimbledon, a vec od 1997 bi bila u senci Hingis i sestara Williams, potom.Sigurno je da Graf ne bi bila na 22 GS. Edited June 6Jun 6 by G. L.
June 6Jun 6 55 minutes ago, G. L. said:Monika bi se naosvajala GS turnira, jer je sa 17 godina vec usla u 3xGS godisnje - ali bi tesko ikada uzela 1 Wimbledon, a vec od 1997 bi bila u senci Hingis i sestara Williams, potom.sta si ti napisao, da mi je znati Edited June 6Jun 6 by banecare1
June 6Jun 6 5 hours ago, nisam ja said:sad rg topik ima 16 strana na dan ženskog finala 😀.Duži niz u naslovu topika nego u broju strana.
June 6Jun 6 19 minutes ago, banecare1 said:sta si ti napisao, da mi je znati Napisao sam da Monika ne bi uzela 40 Bradilkovih projektivanih GS turnira, vec puno manje. Jer, problem su joj bili i trava i nadolazece mladje generacije. Panjatna, tavarišć?
June 6Jun 6 5 minutes ago, G. L. said:Napisao sam da Monika ne bi uzela 40 Bradilkovih projektivanih GS turnira, vec puno manje. Jer, problem su joj bili i trava i nadolazece mladje generacije.Panjatna, tavarišć?problem nadolazece mladje generacije, nemoj vise molim te. imala je 8 GS sa 19.
June 6Jun 6 1 hour ago, banecare1 said:problem nadolazece mladje generacije, nemoj vise molim te. imala je 8 GS sa 19.Je l i ti mislis da bi uzela 40GS, poput brata Bradile? Ako mislis tako, ne bih te dalje uznemiravao.