June 8Jun 8 Dovoljno je odvratan i samom pojavom i utiskom koji ostavlja na terenu, bas izgleda kao klasicna bogata razmazena sisica i verujem da su tacne optuzbe za to davljenje devojke ili sta vec, vidi se da je taj tip pacenikaJeste da nikad nije bio najbolji igrac koji nije osvojio GS ali dobra fora
June 8Jun 8 9 minutes ago, Zli Gli said:Dovoljno je odvratan i samom pojavom i utiskom koji ostavlja na terenu, bas izgleda kao klasicna bogata razmazena sisica i verujem da su tacne optuzbe za to davljenje devojke ili sta vec, vidi se da je taj tip pacenikaJeste da nikad nije bio najbolji igrac koji nije osvojio GS ali dobra foraA pogotovo nije (ni priblizno) najgori igrac koji jeste osvojio GS.
June 8Jun 8 19 minutes ago, Lancia said:Zli je ljubomoran na Zvereva jer ima lepse telo od njega. I cela planeta.Zverev ima najprivlacniji oblik muskog tela (siroka ramena i uske kukove) nevezano za licne ukuse. Onako, naucno govoreci
June 8Jun 8 Nadam se da se salite ovo za telo Zvereva, njemu eventualno mogu da zavide deckici iz srednje koji jos nisu otkrili cari teretane ili nekog sportaNaopako
June 8Jun 8 3 hours ago, Jeremija said:Dobro, ukusi se razlikuju, meni licno izgleda kao sisica...5 minutes ago, Sandradjer said:@Lancia je isti Zverev Nadovezujes se na Jeremiju ?¿
June 8Jun 8 10 minutes ago, Lancia said:Nadovezujes se na Jeremiju ?¿Jeremija zna da je lepota u oku posmatraca, ali ja sam objektivna
June 8Jun 8 On 7. 6. 2026. at 19:28, G. L. said:Zato Becker dominira sa komentarima. Navijamo za Sashenku, kao da je Njolo 2015. Ja i zbog ovoga:Jedan prijatelj koji ima dijabetes i isto se ovako ubada ,šalje mi poruku da ovo vredi nekoliko slemova ,i da nije bolesti sigurno bi bilo još više ,ne bi psihički pucao u onim mečevima i onda kad najviše treba . On ne može da veruje da se neko sa tom bolešću bavi profesionalnim sportom na tom nivou. I to što je mlatio bivšu ide sa tim ( btw i taj prijatelj je radio isto) Prijatelj voli malo da pretera ali sigurno je veliko dostignuće