June 9Jun 9 2 hours ago, Fakundo Sava said:I to što je mlatio bivšu ide sa tim ( btw i taj prijatelj je radio isto)
June 9Jun 9 To sto je zlostavljao ex devojku, ako je uopste to tacno - za to nema opravrdanja. A za bolest - realno, on je zbog toga najbolji igrac ikada, koji je uzeo tek 1 GS. On igra igricu na extra hardu, svi ostali na medium-hard.
June 9Jun 9 I oni koji tvrde da je on najlosiji one slam winner, bilo bi u redu da objasne na osnovu cega to smatraju. Jer je tesko svariti Krajiceka, Gaudija, Gomeza ili samog JCFerrera, kao bolje igrace. Ozbiljna mentalna gimnastika je potrebna za tako nesto.
June 9Jun 9 1 hour ago, G. L. said:I oni koji tvrde da je on najlosiji one slam winner, bilo bi u redu da objasne na osnovu cega to smatraju. Jer je tesko svariti Krajiceka, Gaudija, Gomeza ili samog JCFerrera, kao bolje igrace. Ozbiljna mentalna gimnastika je potrebna za tako nesto.Majkl Čeng, Mihael Štih, Marin Čilić...
June 9Jun 9 10 hours ago, Fakundo Sava said: I to što je mlatio bivšu ide sa timDijabetes tip 1 čini čoveka agresivnijim ili misliš na nešto drugo?
June 9Jun 9 Pa dijabetes koji nije pod kontrolom može da izazove razdražljivost i nervozu ali to svakako ne može biti opravdanje da izlemaš nekog kad ti padne ili poskoči šećer Edited June 9Jun 9 by ubibobi
June 9Jun 9 3 hours ago, Sokrat said:Majkl Čeng, Mihael Štih, Marin Čilić...bogovi tenisa za 1 Tomasa Mustera
June 9Jun 9 verovatno Gaudio (koga stalno brkam sa Puertom) ali opet, dobre igrace je nanizao na tom RG.sto se tice najboljih igraca bez slema u Open eri, za mene licno to je Mecir, pa onda Rios.Zverev mi je do nedelje bio u sledecoj grupi uz Aleksa korecu i ove slemless momke iz doba big3 (Conga, berdih, david ferer & co)
June 9Jun 9 1 hour ago, Jeremija said:Muster je bio odlican sljakas, jedan od najboljih u tom periodu...Osvojio RG nakon što ga je udario auto i razneo mu koleno, mnogi bi se penzionisali sa takvom povredom
June 9Jun 9 32 minutes ago, ubibobi said:Osvojio RG nakon što ga je udario auto i razneo mu koleno, mnogi bi se penzionisali sa takvom povredomPa da, verovatno jedan of najvecih povrataka u istoriji sporta, cak mislim da su i rezultati bili bolji nego ranije.Naravno, uvek ostaje zal za onim sta je tek moglo da bude, ali mislim da Muster ne bi trebalo da ima mnogo razloga za neko veliko zaljenje...
June 9Jun 9 Sampras je propisno popizdio kad mu je Muster (na kratko) preoteo broj 1tad su postojali neki bonus poeni i bodovanje se razlikovalo od danasnjeg. sad nema teorije da bi igrac stigao do trona igrajuci maltene samo sljaku.Tomas jeste bio prgav ali je poštovao Pistol Pita, za razliku od drugih sa kojima je cesto ulazio u rasprave,trash talk i sl. Agasiju je dobacivao da je klovn, sa Bekerom stalno svadjao, itdoriginalni "kralj sljake" ;/ Edited June 9Jun 9 by TS-CS