June 3Jun 3 šnajderka okrenu sabalenku mislim kao niko nikad do sad. bas wow!sad bi finale sa drugaricom andrejevom bilo idealnan scenario za kraj turnira.Arini nastavljaju da izmicu slemovi. bice ona jos dugo broj 1 ali sve su prilike da joj vladavina nece biti nagradjena adekvatnim saldom GS trofeja, no sta je tu je
June 3Jun 3 Au brt, al su Italijani izdominirali na ovom RG... izgleda da im je bilo potrebno da izadju iz Sinerove senke
June 3Jun 3 Grande Flavio!kupio me je jos na devis kupu svojom srcanocsu, kad je azurima donio salataru u odsustvu glavnih zvezda.kapa dole zabarima stvarno
June 4Jun 4 Велике су фавориткиње и у полуфиналу. Све се црта за још један дерби са Сињаковом и Таунзенд у потенцијалним финалу иако су Дабровски и Стефани у сјајној форми.
June 5Jun 5 Živo me interesuje da li će poljakinja da zadrži samopouzdanje i u finalu, nije mi jasno kako se i do sad izborila sa pritiskom.Malo sam gledao jutros reprizu na ES, inteligentna je, dobro uočava prilike da promeni ritam poena.Gledam sad wiki, pravila je pauzu zbog depresije, nije ni tako mlada.
June 5Jun 5 Крунилина у финалу против Сињакове и Таунзенд. Данилина данас феноменална док је Александра била очајна све до 2-4 и ђуса након чега погађа изванредну паралелу, пушта урлик незадовољна својом дотадашњом игром и потпуно окреће моментум импулс на другу страну.Морају боље ако мисле да имају шансу у финалу но рутински други сет охрабрује. С друге стране (мреже), Лијанг одличан потенцијал. Уз неку сталну партнерку би могла много у даљој каријери.