November 7, 20223 yr Nisu... Sunka i sir, sir i dunja i burgeri (ocekivali nesto drugo, ali su bili odlicni)
November 7, 20223 yr Preporuka za zatvoreni bazen? Sladoled? (Već me dete pitalo "idemo na odmor, a ima tamo sladoled?" ) (Mi smo smešteni kod Guliverovog parkića, C de l'Orient) Ako planirate akvarijum (i Palatu nauke i umetnosti) videh na brzinu na sajtu da uz nekakve promocije imaju sniženja, pa je sredom ulaz u pola cene uz tu neki promociju - do koje se ne znam kako dolazi. Gvirni, ja ne stižem još detaljno sve @Milosh76
November 7, 20223 yr Preporuka za zatvoreni bazen? Sladoled? (Već me dete pitalo "idemo na odmor, a ima tamo sladoled?" [emoji3] ) (Mi smo smešteni kod Guliverovog parkića, C de l'Orient) Ima sladoled uz plazu i u centru, odlican je. Poslasticarnica se zove Veneta Plan je svakako Muzej tehnike, danas smo ga samo obisli spolja.Ne znam za promocije, ako uspem super, ako ne nema veze.Inace, posle dan i po smo odlucili da dodjemo opet, malo je 5 noci ovde, bas ima dosta da se obidje.
November 9, 20223 yr I posle 6 susnih meseci, bas danas resila da padne kisa u Valensiji na srecu nije nista strasno, malo pokvasila asfaltBiopark je super iskustvo, dovoljno je 3h da se lepo obidje.
November 9, 20223 yr To je zato što smo mi stigli. Podloga na trotoaru je takva (glatke male kvadraste pločice) da smo tokom i posle ove kisice i zabac na trotinetu i ja na nogama proklizali više puta
June 12, 20233 yr Verovatno na letnji odmor idemo u Valensiju. Nadam se kombinaciji plaze, kupanja i grada ( nocni zivot ne ne zanima). E sad, ako neko ima preporuku za deo grada za smestaj i slicne preporuke, samo dajte ...
June 12, 20233 yr Mogu samo plažu da ti preporučim - playa del Saler, malo je izvan grada ali ide autobus do i od nje, sećam se da nam nije bilo teško dobaciti do tamo. Ima i par restorančića tamo za has. Mnogo lepša i bolja od gradske plaže, koja mu dođe kao Čanj na steroidima.
July 5, 20232 yr 2 hours ago, Strahan said: bio neko u djironi ? Bila sam. Lepa je Girona i zgodna za obilaske
July 6, 20232 yr 1 hour ago, Strahan said: planiram da bicikliram u G i okolini Uzivaces 100%. Ima predivnih sela. Mozes da proguglas npr. Monells, Madremanya, Pubol (tu je zivela Dalijeva Gala), Peratallada (ovo je moja prepuka, bozanstveno). NIje los Figeras, tamo je Dalijev muzej