September 9, 20178 yr Nope. Prijatelj, pa mi kuka "šta ću da radim dok ove moje obilaze radnje..." ....shit has hit the fan...
September 9, 20178 yr Pa to sad zavisi :D Ako on plaća, preporučio bih mu da se ne odvaja od njih i taktički ih skreće u stranu čim se zapute ka kraju ispod Španskih stepenica, da ne bi posle prodavo bubreg
September 9, 20178 yr pa via condotti je vala dozivljaj za sebe. npr fendi, mislim da je doduse u onoj ulici s druge strane via del corso, sto se nastavlja na condotti, vrijedi vidjeti i zbog prelijepog enterijera.
September 9, 20178 yr Tresko je rekao šoping a ne "vodiću te u poslastičarnicu da gledaš kako druga deca ližu sladoled".
September 9, 20178 yr Pa to sad zavisi :D Ako on plaća, preporučio bih mu da se ne odvaja od njih i taktički ih skreće u stranu čim se zapute ka kraju ispod Španskih stepenica, da ne bi posle prodavo bubreg Hmmm ne bih dalje, nikad ne znaš ko čita ;-)
September 10, 20178 yr Tresko je rekao šoping a ne "vodiću te u poslastičarnicu da gledaš kako druga deca ližu sladoled".
October 6, 20178 yr Kako se kotira Univerzitet Tor Vergata, Depatment ekonomije i finansija? Edited October 6, 20178 yr by halloween
October 6, 20178 yr Kako se kotira Univerzitet Tor Vergata, Depatment ekonomije i finansija? pa to bolje pitaj tamo na ekonomiji
October 6, 20178 yr Kako se kotira Univerzitet Tor Vergata, Depatment ekonomije i finansija? Faculty of Economics[edit]The Faculty of Economics in Tor Vergata has been consistently ranked among the top 3 economics departments by La Repubblica newspaper's annual ranking of economic faculties in Italy and currently holds the top spot nationally and 80th worldwide.[6][7] The school is particularly strong in the field of financial economics and is considered one of top 10 universities for economics in the world .[8]
October 6, 20178 yr To sam videla. Zanima me ako neko ima neposrednih informacija sa lica mesta, prvi put sam čula za ovaj univerzitet, a ime neke zanimljive postdiplomske kurseve. Da nije neki Megatrend, Univerzitet u Kosovskoj Mitrovici i slično.
November 27, 20178 yr Imam neku propusnicu koja se izričito ne pominje u delu l'ingresso gratuito za pojedine muzeje, galerije itd, ali se pominje vrlo slična, pa sam poslala nekoliko imejlova da vidim da li može da se uđe besplatno ili uz umanjenje. Počnem sa "Gentile Signore/ Signora", a oni mi odgovaraju "Gentilissima"...Mi dispiace siamo in convenzione solo con... Zabavni su kad ovako ljupko odjebavaju. Ja njima- dragi moji, oni meni- najdraža, nećeš moći. Edited November 27, 20178 yr by halloween
November 28, 20178 yr 6 hours ago, halloween said: Imam neku propusnicu koja se izričito ne pominje u delu l'ingresso gratuito za pojedine muzeje, galerije itd, ali se pominje vrlo slična, pa sam poslala nekoliko imejlova da vidim da li može da se uđe besplatno ili uz umanjenje. Počnem sa "Gentile Signore/ Signora", a oni mi odgovaraju "Gentilissima"...Mi dispiace siamo in convenzione solo con... Zabavni su kad ovako ljupko odjebavaju. Ja njima- dragi moji, oni meni- najdraža, nećeš moći. Ih, pa tu im nema ravnih da te odjebu tako da se na kraju ti osećaš krivim što si uopšte pokušao da ostvariš neko svoje pravo. Nakite ga onako baš, baš....
November 28, 20178 yr Da li neko ima preporuke za restorane oko centra Rima, a da nisu turisticke zamke? Uvek sam bio na kratko, u prolazu, i zabadao sam prvi restoran do hotela. Dajte ljudi preporuke za real deal :O
November 28, 20178 yr Na Porta Madjore imas, ako se dobro secam, vise restorancica koja su u fazonu domace italijanske kujne (znaci ne samo pice i testa vec nesto i normalno kuvano za pojesti), mi smo jeli u jednom i sad po fotkama na gmaps bih rekla da je ovaj: "Trattoria Pizzeria Porta Maggiore". Niko od osoblja ne zna engleski, nama je neka mlada zena, koja je usla istovremeno sa nama, pomogla oko razumevanja. Cene su bile opustene i klopa ukusna, moja mama je pila i neko njihovo vino, bila zadovoljna. Ja sam jela nesto sto po stilu lici na paprikas (dakle mekano skuvano/dinstano meso u sosu i povrcu), cisto orijantacije radi, a pogledaj na sajtu sta nude sve Od gostiju je bilo i Italijana i nesto turista (tj. par Japanaca koji se lako prepoznaju :D ) pa je to verovatno jos dobar znak. Edited November 28, 20178 yr by I*m with the pilots