May 25May 25 16 minutes ago, Zico said:Ovo je ona sezona kad su uzeli duplu krunu, 95/96?Da, ovo je trofej copa del rey. To mu je prva sezona u Atletiku, a igrao je 10 sezona. Ne znam zašto je bio kapiten u finalu kupa. Poznat je pod jednim imenom (bez prezimena)
May 26May 26 Ajde da probamo ovo:Karijera mi je bila duga 10 godina, bio sam velika nada engleskog fudbala, ali su me povrede sprečila da, bukvalno učinim bilo šta...Za matični, veliki klub, odigrao sam u ligi samo 9 utakmica, postigao sam 2 gola, ali jedna od ta dva je bio izuzetno istorisjski značajan, za protivnike mog kluba...Igrao sam i ligu šampiona, jednu jednu utakmicu, ušao na poluvremenu, dao sam jedan gol i imao asistenciju na toj (recimo) istorijskoj utakmici za moj klub u grupnoj fazi...Posle te sezone, sjebao sam kolena...Posle sma otišao u drugu ligu, igrao sam narednih 10 godina, ali slabo, 130 utakmica, 30ak golova... Edited May 26May 26 by radisa
May 26May 26 Gol koji sam dao u PL, posebno se tiče Mndaugasovog tima, njima je bio bitan Kad se priča o jednom od najboljih finala u istoriji CL, obično i ja kažem koju, jer da nije bilo onog mog poluveremena, ne bi bilo ni te utakmice...
May 26May 26 Maticni klub je liverpool, a poluvreme koje se spominje u prici je ono protiv Olimpijakosa u zadnjem kolu grupne faze CL u godini sa Istambulom... Liverpilu je trebalo 2 gola razlike, gubio je na poluvremenu... Simana Pongole je dao prvi za liverpool, drugi nas junak a treci je nas junak spustio SG, glavom na poluvolej...Gol koji se tice navijaca Arsenala je onaj kojim je prekinuta najduza serija bez poraza u PL...
May 26May 26 AhaaaaNeil Mellor, ginger kidTo je sve Cisse trebo da radi, ali je imo prvu od dve slomljene noge - to sam isto opisivao u jednom taskuUf secam se te tekme, mislim da je Rivaldo dao iz slobodnjaka za Oly, vodili su 1-0 poluvreme. Celavi Djordjevic igro isto, Bajevic bio trenerZaboravio sam ko je jos bio u grupi, mislim Betis i jos nekoKad je Gerrard dao onaj treci kamera se tresla dok ga je hvatala kako se raduje Edited May 26May 26 by Ratamahatta