March 13Mar 13 Nastupao sam za 3 razlicite repstacije. Putovao sam na 4 velika turnira, na 2 od ta 4 sam blejao, na ostala 2 sam nastupioZa razliku od 1 kolege, nisam uspeo da odbranim elfmeter Maradoni kad mi se ukazala prilika. Edited March 13Mar 13 by Ratamahatta
March 13Mar 13 Pa eno je gore pesma o 51. najboljem stoperu PLNemanja whoaHe comes from SerbiaHe'll fucking murder ya Edited March 13Mar 13 by Ratamahatta
March 13Mar 13 Na Marakani sam jednom primio 4 komadaDrugi put vodim isti klub koji je izmedju moja 2 mandata promenio ime Edited March 13Mar 13 by Ratamahatta
March 13Mar 13 Nije, bar ne znam da je. Kolega Dragojeov po poziciji, pise u prvom postuPoslednji hint: vodio je repstaciju svoje domovine na jednom velikom turniru i nisam uspeo da nadjem nijedan trenutak u kom je bio obrijan
March 13Mar 13 Ma kapiram da je golman, reko možda u Španiji kad je ovaj igrao za Sevilju. Leković je verovatno branio za 3 repke, ali turnire slabo.Rusi su učestvovali na olimpijadi u Barsi, jel ti to treća repka?Čerčesov je bio brka.Predajem se.
March 13Mar 13 1 minute ago, kralj said:Ma kapiram da je golman, reko možda u Španiji kad je ovaj igrao za Sevilju. Leković je verovatno branio za 3 repke, ali turnire slabo.Rusi su učestvovali na olimpijadi u Barsi, jel ti to treća repka?Čerčesov je bio brka.Predajem se.Jeste on je. USSR, CIS, Rusija - branio za sve 3. 92 i 02 nista, 94 i 96 se smenjivao s Harinom. Vodio Ferencvaros ovde protiv Zvezde pre par godina, ubio ga lazni Miloe 4-1, ono dete Stefan Mitrovic dao dobar gol neki posle driblinga. Penal u pitanju - Spartak tuko Napolija u KES 90/91 - 2x po 0-0 i onda penali u Moskvi. Maradona dao gol, to mu je bila zadnja evropska tekma za Napulj, Spartak proso dalje i posle tuko i Reala. Marsej ih resio u polufinalu. Igrali i Mostovoj i Karpin, opasni tipusiPrvi put kad je bio u Ceceniji, bio je Terek, sad je Ahmat. Bio je selektor 2018. kad su drzali turnir i kad je tuko Enrikea na penale a posle izduvo od momcadi u 1/4Brkove kontam fura od drugog osnovne, kao Brusli Iljazovic, nijedna slika nema bezOsecam se kao ona voditeljka slagalice kad objasnjava asocijaciju Edited March 13Mar 13 by Ratamahatta
March 13Mar 13 Ma ja mislio branio na Marakani.Ne znam ni za Maradonu, baš sam lupio.Koji je legendarni fudbaler dao gol za klub iz matične zemlje bez da je ijednu utakmicu za taj klub počeo kao starter.
March 13Mar 13 1 minute ago, kralj said:Ma ja mislio branio na Marakani.Ne znam ni za Maradonu, baš sam lupio.Koji je legendarni fudbaler dao gol za klub iz matične zemlje bez da je ijednu utakmicu za taj klub počeo kao starter.Zato sam i stavio vise hintova vec u prvom postu, jer bi bez toga odmah vuklo na Zengu