Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologijaā„¢

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (ā‹®) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Guilty, al' pleasure šŸ¤”ā ā™”

Featured Replies

Jedan od najboljih drugarica moje prve komsinice je bila u vezi sa Bojanom Marovicem godinama, pa sam imala priliku da ga upoznam kao, bio je uzasno utripovam kao da je u najmanju ruku Eros Ramazzoti

Bruka

Ne znam sto sam vam ovo ispricala.ali eto

• Replies 531
  • Views 14.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• De da se upiÅ”em...

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Kad se kaže guilty pleasure u mjuzi, meni to podrazumeva dve, najviŔe tri njumere koje mi se eto tako dopadaju, ali nikako nisu u skladu sa mojim muzičkim ukusom. Koliko tih guilty pleasure imate, jbt

Posted Images

• Author

Inače, uvek mi je izgledao kao glumci koji su tumačili Tarzana. :D

Muževno, a divlje. lolol

Dugo sam mislila da je iz Čačka, ne mogu da objasnim zaÅ”to, hahahhah

edit: Milanović, ne Marović, ulete Điđi!

Elem...

...bila sam baÅ” zaljubljena u njega. šŸ‘šŸ’•

Edited by Klara

Jao ja ovog lika znam po onom spotu, to je stalno islo na nekom od kanala gde se pustala domaca muzika kad sam bila klinka, on i Vesna Pisarovic (snaja od Milorada Pupovca fan fektz galore) pevaju u duetu neku srceparajucu pesmu a on sve vreme deluje kao da ce da se pokida rolf

Naci cu

• Author
4 minutes ago, Midžeta said:

Jedan od najboljih drugarica moje prve komsinice je bila u vezi sa Bojanom Marovicem godinama, pa sam imala priliku da ga upoznam kao, bio je uzasno utripovam kao da je u najmanju ruku Eros Ramazzoti

Jedna moja cimerka (veoma pametna i kul osoba) ga je obožavala (avaj) i iskopala njegov broj telefona od nekog DJ, pa su dogovorili susret kod hotela Moskva. Rekao joj je kako je simpatična, aaaaali previŔe bucmasta za njega.

Vratila se u stan sa kupljenim kolačima, da se oraspoloži, iako je bila utučena. Pa kaže: "Jaaaa ću da možda i da smrÅ”am, vrh riba da budem, ali on će zauvek ostati bezmudo."

Na kraju i bi, devojka smrÅ”ala, utegla se kao bombon, naÅ”la super plaćen posao. Bojan Marović oćelavio. šŸ’ƒ

• Author
4 minutes ago, Midžeta said:

Jao ja ovog lika znam po onom spotu, to je stalno islo na nekom od kanala gde se pustala domaca muzika kad sam bila klinka, on i Vesna Pisarovic (snaja od Milorada Pupovca fan fektz galore) pevaju u duetu neku srceparajucu pesmu a on sve vreme deluje kao da ce da se pokida rolf

Naci cu

Beeeži od menee, to je sve Ŕto znaaaaŔ

12 minutes ago, Klara said:

Jedna moja cimerka (veoma pametna i kul osoba) ga je obožavala (avaj) i iskopala njegov broj telefona od nekog DJ, pa su dogovorili susret kod hotela Moskva. Rekao joj je kako je simpatična, aaaaali previŔe bucmasta za njega.

Vratila se u stan sa kupljenim kolačima, da se oraspoloži, iako je bila utučena. Pa kaže: "Jaaaa ću da možda i da smrÅ”am, vrh riba da budem, ali on će zauvek ostati bezmudo."

Na kraju i bi, devojka smrÅ”ala, utegla se kao bombon, naÅ”la super plaćen posao. Bojan Marović oćelavio. šŸ’ƒ

I postao solidan Svinjosav pride lolol

Pobeda evil_purple

• Author

I peva

"Ako povrijedim te ja,

ako potonem do dna,

da l' ćeÅ” ruke svoje

za mnom sklopiti

ili bacit' slike sve

na kojima tebi radujem se"

young-african-woman-throwing-out-trash-c

• Author

Kakva si ti gospodžetina, bože, Điđi.

Jedno 10 puta sam je odslusala kao Ti si moj Vitomir, zato mi se i svidela realno.

Jedan od retkih evrovizijskih: "vidi kako smo drevni i bitni, ah" uradaka malih i manjih naroda da mi se đa:

• Author
  • Author