February 26Feb 26 Jedan od najboljih drugarica moje prve komsinice je bila u vezi sa Bojanom Marovicem godinama, pa sam imala priliku da ga upoznam kao, bio je uzasno utripovam kao da je u najmanju ruku Eros Ramazzoti BrukaNe znam sto sam vam ovo ispricala.ali eto
February 26Feb 26 Author InaÄe, uvek mi je izgledao kao glumci koji su tumaÄili Tarzana. :DMuževno, a divlje. Dugo sam mislila da je iz ÄaÄka, ne mogu da objasnim zaÅ”to, hahahhahedit: MilanoviÄ, ne MaroviÄ, ulete ÄiÄi!Elem......bila sam baÅ” zaljubljena u njega. šš Edited February 26Feb 26 by Klara
February 26Feb 26 Jao ja ovog lika znam po onom spotu, to je stalno islo na nekom od kanala gde se pustala domaca muzika kad sam bila klinka, on i Vesna Pisarovic (snaja od Milorada Pupovca fan fektz galore) pevaju u duetu neku srceparajucu pesmu a on sve vreme deluje kao da ce da se pokida Naci cu
February 26Feb 26 Author 4 minutes ago, Midžeta said:Jedan od najboljih drugarica moje prve komsinice je bila u vezi sa Bojanom Marovicem godinama, pa sam imala priliku da ga upoznam kao, bio je uzasno utripovam kao da je u najmanju ruku Eros RamazzotiJedna moja cimerka (veoma pametna i kul osoba) ga je obožavala (avaj) i iskopala njegov broj telefona od nekog DJ, pa su dogovorili susret kod hotela Moskva. Rekao joj je kako je simpatiÄna, aaaaali previÅ”e bucmasta za njega.Vratila se u stan sa kupljenim kolaÄima, da se oraspoloži, iako je bila utuÄena. Pa kaže: "Jaaaa Äu da možda i da smrÅ”am, vrh riba da budem, ali on Äe zauvek ostati bezmudo."Na kraju i bi, devojka smrÅ”ala, utegla se kao bombon, naÅ”la super plaÄen posao. Bojan MaroviÄ oÄelavio. š
February 26Feb 26 Author 4 minutes ago, Midžeta said:Jao ja ovog lika znam po onom spotu, to je stalno islo na nekom od kanala gde se pustala domaca muzika kad sam bila klinka, on i Vesna Pisarovic (snaja od Milorada Pupovca fan fektz galore) pevaju u duetu neku srceparajucu pesmu a on sve vreme deluje kao da ce da se pokida Naci cuBeeeži od menee, to je sve Ŕto znaaaaŔ
February 26Feb 26 12 minutes ago, Klara said:Jedna moja cimerka (veoma pametna i kul osoba) ga je obožavala (avaj) i iskopala njegov broj telefona od nekog DJ, pa su dogovorili susret kod hotela Moskva. Rekao joj je kako je simpatiÄna, aaaaali previÅ”e bucmasta za njega.Vratila se u stan sa kupljenim kolaÄima, da se oraspoloži, iako je bila utuÄena. Pa kaže: "Jaaaa Äu da možda i da smrÅ”am, vrh riba da budem, ali on Äe zauvek ostati bezmudo."Na kraju i bi, devojka smrÅ”ala, utegla se kao bombon, naÅ”la super plaÄen posao. Bojan MaroviÄ oÄelavio. šI postao solidan Svinjosav pride Pobeda
February 26Feb 26 Author I peva"Ako povrijedim te ja,ako potonem do dna,da l' ÄeÅ” ruke svojeza mnom sklopitiili bacit' slike svena kojima tebi radujem se"
February 27Feb 27 Jedan od retkih evrovizijskih: "vidi kako smo drevni i bitni, ah" uradaka malih i manjih naroda da mi se Äa: