March 2Mar 2 Author Napolju ogavno sivilo, a pretoplo (ProleÄe, koji ti je Äavo, saberi se). Moram da se razveselim! āš°š« š« š«
March 3Mar 3 Author On 1. 3. 2026. at 23:52, Sandens said:hvala, srce si. znam za njegovu emisiju ali nisam stigao da je sluÅ”am do sada, budem to promenio uskoro.SinoÄ je Ivan JevtoviÄ bio gost. :)
March 5Mar 5 Author Ova me podseÄa na jednog H iz Tuzle.SluÄajno smo se povezali preko tw. Telefonske godine i video pozivi, uÄio me je da odsviram neÅ”to na gitari. Ova pesma se Äula u pozadini, u mojoj sobi, prilikom nekog noÄnog Äaskanja i dogovora da se naÄemo."Jao, kako ti je soba bajkovita". :D Uglavnom, sticajem okolnosti, nismo se nikad sreli...ali mnogo sam volela dane kada smo razgovarali. Strpljiva i smirena osoba. Strpljiva jer sam ja šŖæpriguÅ”eno patila za nekim.Jednog dana je poslao snimak: u njegovoj sobi sa drugarima svira i blamantno peva ovu pesmu. :D Onda je priÄa utihnula mojom odlukom.ProÅ”le godine sam saznala da se oženio. Bilo mi je milo Å”to je pronaÅ”ao srodnu duÅ”u. Ostavila sam mu kratku poruku sa naloga koji sam posle ugasila...Hejt za dug post, al' jbga. Äao, H iz Tuzle! :) āļøNe zezajte me. :')
March 5Mar 5 23 minutes ago, Klara said:O, @Greek Freak di si, di si! :D šøOooo, Klarita, buongiorno. Obradovao sam se Paorima, nisam ih cuo 100 godina, a pride je i hit pesma. Zamalo da dobiju srcookog smajlija, ali ipak su polugoli... dosta im je thumbs-up. Ali za tebe
March 5Mar 5 Author 5 minutes ago, Greek Freak said:Zamalo da dobiju srcookog smajlija, ali ipak su polugoli... Htela sam da pustim njihovu obradu Kneza, ali bojim se da bi mi se pesma ceo dan motala po glavi, a danas mi je ta glava potrebna. :D