February 23Feb 23 Very guilty š¶āš«ļøIstraživao sam i ovako stoje stvari: Edvard je Moldavac, Vika je Rumunka/Moldavka.a rif je pozajmljen iz nekog azerskog folka ili tradicionala koji se pripisuje razliÄitim autorima, pa je teÅ”ko utvrditi kako je sve poÄelo.
February 24Feb 24 Author Edward Maya...bio je jedan period kad je Rumunija vladala muziÄkim listama. Ubacim sve omiljene u plejlistu tokom jednog proleÄa i leta, sednem ujutru na bajs i nema me do kraja dana. https://m.youtube.com/watch?v=JL0q8o-IAc8 Edited February 24Feb 24 by Klara
February 24Feb 24 jednog leta ja na tasosu i ispred hotela neka taverna s živom muzikom i patos rumuna i rumunki kad krene ova pesma.
February 24Feb 24 Author Dovukla sam skoro 5 kila sladoleda sa sobom (poÅ”la po sir, domaÄica par ekselans), gradom Å”etaju namirisani deÄaci, a i sunce se setilo da grane: može veselje!
February 24Feb 24 7 hours ago, Sandens said:jednog leta ja na tasosu i ispred hotela neka taverna s živom muzikom i patos rumuna i rumunki kad krene ova pesma.@Shan Jan Kako ide ona pesma o Djilasu koja je isla u paketu sa ovom?