March 6Mar 6 bukv je razumem samo kad kaže backseat i dajet pepsi, ali slab sam na ove pesme sa Lana vajbom.
March 6Mar 6 Author 1 hour ago, barfly said:eto, teraÅ” me sa svoga topika. Sigurno zato Å”to sam grobarin. Pa ti ne vidiÅ” da jedan mod prati temu, samo mi fali da te ozbiljno shvati za teranje sa teme! :OSedi di si.Ni za di si nisi. :PZagrevam se za proleÄno ÄiÅ”Äenje.š§¹āØāØDakle, Klara i @barfly samo za vas.
March 6Mar 6 Prvo putovanje u Sarajevo nakon rata:(tad ovde niko nije sluÅ”ao domaÄicu i bili smo potpuno zaprepaÅ”Äeni lokalnim radio programima)
March 6Mar 6 5 hours ago, April said:Prvo putovanje u Sarajevo nakon rata:(tad ovde niko nije sluÅ”ao domaÄicu i bili smo potpuno zaprepaÅ”Äeni lokalnim radio programima)Znam ovu pesmu. Super je ova iz Magazina. U spotu su scene iz filma Sta zene zele , i film je super
March 6Mar 6 Pazi, krenemo u Sarajevo par godina nakon rata poslovno, cela Bosna joÅ” u Lepa sela, lepo gore fazi. Klijent Å”alje vozaÄa i auto; ja kad sam video auto, da padnem u nesvest: ganc novi beli Mercedes sa BG registracijom. Mislio sam da Äe nas spaliti Äim se spustimo u grad. Celu noÄ smo ludovali po Sarajevu i Marin Dvoru, jedna od najluÄih i najboljih noÄi u životu - kakav grad, kakvi ljudi... Nikad zaboravio.
March 6Mar 6 15 minutes ago, April said:Pazi, krenemo u Sarajevo par godina nakon rata poslovno, cela Bosna joÅ” u Lepa sela, lepo gore fazi.Klijent Å”alje vozaÄa i auto; ja kad sam video auto, da padnem u nesvest: ganc novi beli Mercedes sa BG registracijom. Mislio sam da Äe nas spaliti Äim se spustimo u grad.Celu noÄ smo ludovali po Sarajevu i Marin Dvoru, jedna od najluÄih i najboljih noÄi u životu - kakav grad, kakvi ljudi...Nikad zaboravio.Verujem, kad se potrefi sve .Pre nekoliko dana mi neko pomenu da planira put u Sarajevo, znam da sam pomislila trebalo bi ici, i sad ti sa lepim utiscima. Gledala sam slike Vrela Bosne, mnogo je lepo.Inace, putovala sam u Trebinje (na ekskurziju). Odusevljena sam bila, Sutjeskom posebno