March 9Mar 9 Gotovio sam ovu stvar (najviŔe zbog lepog refrena i lepe Ivane) u vreme kad je bila aktuelna (kasne devedesete), u potaji naravno, poŔto se nije uklapala u moj tadaŔnji imidž okorelog kosatog metalca sa tetovažama, ortaci iz benda bi me ismejali da sam to negde javno prizno.
March 9Mar 9 I kad smo kod Ivane. Ovaj disk sam kupio na Kupindu od Baneta Loknera u paketu sa āDnevnikom ludakaā Ozija Ozborna oko 2009-10, za trenutke osetljivosti. Edited March 9Mar 9 by Willow
March 9Mar 9 Author 2 hours ago, Willow said:I kad smo kod Ivane. Ovaj disk sam kupio na Kupindu od Baneta Loknera u paketu sa āDnevnikom ludakaā Ozija Ozborna oko 2009-10, za trenutke osetljivosti.Mhm, sa tog albuma mnogo volim "Kad se svetla ugase", ali nju smatram kvalitetnim vokalom, kao i njen rad, pa ne bih ni javno ni tajno oseÄala krivicu. :) š©µ
March 9Mar 9 On 6. 3. 2026. at 22:32, Sandradjer said:Verujem, kad se potrefi sve .Pre nekoliko dana mi neko pomenu da planira put u Sarajevo, znam da sam pomislila trebalo bi ici, i sad ti sa lepim utiscima. Gledala sam slike Vrela Bosne, mnogo je lepo.Inace, putovala sam u Trebinje (na ekskurziju). Odusevljena sam bila, Sutjeskom posebno Sarajevo i Trebinje, niÄe veze.
March 9Mar 9 On 7. 3. 2026. at 0:37, Klara said:Pomogla sam mu da ne doÄe u Spens. Ako je neko kupio karte, praÅ”tajte
March 9Mar 9 A Romana mi je možda i omiljeni guilty pleasure, njene pesme su suvi kvalitet.I naravnoTakoÄe i najveÄi hit 2024. godine
March 9Mar 9 Author 1 hour ago, morgana said:evo ti apdejt na temuJu, ne znam za nju/njih, a sviÄa mi se na prvo sluÅ”anje! šHvala, gospoÄa, živa bila! :D š»Dolazim kasnije da se malo razigram, oooobavezno.Ne znam odakle mi ideja da pravim ruÄak za narednih 5 dana, lepo sam mogla da živim na jogurtu i omletu.Krivim sve sa teme o hrani!