March 9Mar 9 Jao kakav je to bio mega hit kad sam bila.klinka, kakav blast from the pastJednom od ove dvojice je verenica/devojka sta god izgorela u nekom pozaru valjda
March 9Mar 9 Da, da, al bas je grozno nesto bilo https://youtu.be/P4FA-xQXSuw?si=wjIIvCGJIRT2Z3T7Ovo mi cak i nije that guilty of a pleasure, ovo citiram po potrebiA sutra i ja mogu da iskomplikujem sve Da se udam, slomim nogu i da rodim blizance
March 9Mar 9 Author Vrlo mi je iritantna kad progovori (ma, ladno ima i emisiju), deluje kao osoba od koje ne možeÅ” da doÄeÅ” do reÄi.Jao, jedno davno leto, cimerke i ja spremamo ispite, noÄu otvorile prozore i balkonska vrata da se rashladimo...negde oko ponoÄi kolega iz zgrade prekoputa raspiÄio ovu pesmu i pijan radi zgibove.
March 10Mar 10 13 hours ago, Klara said:Vidi, vidi, @Greek Freak , Äovek od ukusa. MensÄini da imamo isti ukus za ženske i muziku, nemoj da mi se smejeÅ”...
March 10Mar 10 1 hour ago, Klara said:Ova Doli Parton sve mlaÄa i mlaÄa.Uuuu, hit, odakle ovo izvuce... šMeni nekako ide u paketu sa jos jednim hitom...
March 11Mar 11 krenemo u izlazak i drugar (inaÄe forumaÅ” odavde) koji je vozio kola vadi disk i puÅ”ta jami. i dan danas ga zezam zbog nje...