February 15Feb 15 Kad se kaže guilty pleasure u mjuzi, meni to podrazumeva dve, najviÅ”e tri njumere koje mi se eto tako dopadaju, ali nikako nisu u skladu sa mojim muziÄkim ukusom.Koliko tih guilty pleasure imate, jbt? Onda viÅ”e nije to incident, nego mejnstrim
February 16Feb 16 ovo je uvek bilo super krindž, sve sa spotom. kada se lik prodere bihould di tompson ekvadora.zarazno kao Äavo, znam neke ljude koji kultiviÅ”u frindž muziÄki ukus a ovo bi mogli da sluÅ”aju satima. Edited February 16Feb 16 by palfoot
February 17Feb 17 Author Može, može. Pre kafe Ana, posle kafe Stravinski! š...koliko je bila privlaÄna.
February 17Feb 17 16 minutes ago, Klara said:fan fekt, u osnovnoj Å”koli me muzika uopÅ”te nije zanimala i sluÅ”ao sam samo ono Å”to mi okolina servira ali sam bio zaluÄen sportom i fudbalom i krenemo na more, Äale i keva vrte kasetu mire Å”koriÄ, a ja zamiÅ”ljam kako dajem gol u finalu svetskog prvenstva 94-e, a na stadionu u pozadini cepa otkaÄi... Edited February 17Feb 17 by Sandens
February 17Feb 17 22 hours ago, palfoot said:ovo je uvek bilo super krindž, sve sa spotom. kada se lik prodere bihould di tompson ekvadora.zarazno kao Äavo, znam neke ljude koji kultiviÅ”u frindž muziÄki ukus a ovo bi mogli da sluÅ”aju satima. Brate, ovo nije nikakav krindž. Hvala na podseÄanju š