February 7Feb 7 Dobro doÅ”li u moj deo igraliÅ”ta za svaki muziÄki krindž koji se krije u najmraÄnijim dubinama vaÅ”ih sluÅ”alica.Smoking i kravate stop. š¦āØUa AV!
February 7Feb 7 Å to Sajsi krindž, meni je ona kulMoj guilty pleasure je dens devedesetih. ObaÅ”ka Å”to me vezuje za tinejdž dane, al stvarno je bilo i dobrih pesama. Ova mi je jedna od omiljenih i Äesto je pustim. Edited February 7Feb 7 by Nikodije
February 7Feb 7 Author To je bio samo pristojan uvod u temu, da vas namamim pre buduÄih Å”okova.Krindž kao neÅ”to individualno, ne sluÅ”am je, ali ovo mi je bilo zarazno. Ona kao osoba sa stavovima mi je kul.Prosto sam zgrožena uz Å”ta pravim porodiÄni ruÄak. Sad Äu tebi @Nikodije da posvetim pesmu, khah!
February 7Feb 7 Author Nemoj viÅ”e niÅ”ta da ÄaÄkaÅ”, leba ti. Otkad si urednik samo neÅ”to banujeÅ”, rasparÄavaÅ”, briÅ”eÅ”, idiiii, sreÄo, usisaj stan, obriÅ”i praÅ”inu, operi sudove, popravi komÅ”inici sudomaÅ”inu, smiri tu straaast u sebi!
February 7Feb 7 trolujete topik!enivej, imam da prijavim brojne domace krseve iz osamdesetih, samo da nije jug tj dalmacija, to tesko podnosim Edited February 7Feb 7 by morgana